Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Supervisor Quality Control (location: Haps – fulltime)

 

About the Job


Als Supervisor Quality Control ben je verantwoordelijk voor realiseren van een betrouwbare vrijgave van grondstoffen, verpakmaterialen en semi finish goods (base powder). Je bent verantwoordelijk voor het vrijgaveproces van A tot Z en beoordeelt dus, samen met je team, of alle materialen aan de nodige specificaties voldoen. Verder sta je ook in voor de tijdige aanlevering van de materialen bij ons plannings- en Processteams.

Je volgt mogelijk deviaties en incidenten op en leidt deze in goede banen en initieer je samen met hetteam verbeterplannen en kwaliteitsverbeteringen.

 

In deze rol leidt je een team van 3 Quality Control Officers en werk je nauw samen met de Supervisor Quality Control voor Finished Goods. Je rapporteert aan onze Quality Control Manager, Maurice Seegers.

Verder bouw je met verschillende interne afdelingen een goede relatie op en fungeer je als SPOC voor andere productiesites en externe toeleveranciers.

 

Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

 • Beoordelen van batches grondstoffen/verpakmaterialen of eindproducten o.b.v. productiekwaliteit- en laboratoriumgegevens
 • Signaleren van kwaliteitsproblemen
 • Oplossen van kwaliteitsproblemen conform richtlijnen, escaleren van kwaliteitsproblemen met een grote impact op financieel en/of veiligheidsgebied
 • (af)Keuren en vrijgeven/blokkeren van grondstoffen/verpakmaterialen of eindproducten
 • Informeren van supply chain en CBU’s in geval van vertraging of problemen in het vrijgaveproces
 • Toezien op een tijdige afhandeling van afgekeurde grondstoffen/verpakmaterialen of semi finished goods (base powder) i.o.m. quality control officer, planner, technoloog
 • Monitoren van productkwaliteit, signaleren van en acteren op trends en monitoringsresultaten in QC data
 • Leveren van een bijdrage ter optimalisatie van de efficiëntie van het vrijgaveproces (communicatie, juiste beslissingsmomenten e.d.)
 • Initiëren van kwaliteitsverbeteringen, opstellen van verbeterplannen
 • Deelnemen in (verbeter)projecten m.b.v. eigen vakkennis
 • Zorgdragen voor het up to date houden van interne (vrijgave)normen in systeem o.b.v. wetgeving en Danone standaarden (o.a. food safety), onderhouden van contact met Danone ELN Quality
 • Zorgen voor efficiënte werkmethoden en procedures
 • People Management: coachen en ontwikkelen van de teamleaden, maar ook het opvolgen van personeelsaangelegenheden zoals urenverantwoording, verlof en ziekteverzuim

About You

 

Naast een HBO- of WO-achtergrond in een richting als Levensmiddelentechnologie of gelijkaardig heb je een eerste professionele ervaring binnen de kwaliteitsafdeling. Je leidde al eerder een team en bent ervaren met verbeterprojecten. Ervaring in de voedings- of farmaceutische industrie is een plus.

 

Bovendien

 • Ben je een echte teamplayer die beschikt over sterke communicatieskills
 • Kan je je vlot uitdrukken in Nederlands en Engels
 • Ben je besluitvaardig
 • Ben je flexibel ingesteld
 • Heb je de focus op continue verbeteringen

About Us 

 

Doe de dingen op je eigen manier. De manier waarop je werkt, jezelf ontwikkeld, de manier waarop je vooruitgang boekt, alles ligt in jouw eigen handen.

Werken bij ons betekent werken in een in een snelle en complexe werkomgeving, waardoor het af en toe best uitdagend kan zijn. Maar werken bij ons betekent ook dat er talloze kansen en mogelijkheden op je pad komen. Je krijgt de mogelijkheid te werken met enkele van onze wereldberoemde merken zoals Evian, Nutricia, Activia en Nutrilon. En we garanderen je dat je bij ons helemaal jezelf kunt zijn.

Door innovatief en ondernemend te zijn, zul je verbaasd staan van de impact die je kunt maken. Sluit je aan bij onze missie voor een gezondere wereld. One Planet, One Health BY YOU.

 

We Offer

 

In al onze activiteiten respecteren wij de Danone waarden die fundamenteel zijn ons bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden ons in hoe wij werken en met elkaar omgaan. Ben jij een energiek persoon die in deze principes gelooft, dan past Danone bij jou!

We bieden je een uitdagende rol in een ambitieuze organisatie, onderdeel van een groot internationaal concern, met een prettige, informele werksfeer. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, o.a. door ons Learning & Development Program en speciale trainingen. En daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

 

What’s next?

 

Solliciteer nu via “apply now”!

 

Je kan solliciteren tot 06/12/2020. Nadien sluiten wij de sollicitaties af en is het niet meer mogelijk om jouw kandidatuur in te dienen. Aarzel dus zeker niet!

 

Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.

 

Nog vragen? Neem dan contact op met Annelies Verbruggen, Talent Manager via

annelies.verbruggen@danone.com

 

#LI-BNL

Source: Danone