Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wat vragen wij?

  • Je volgt een zorg gerelateerde opleiding met affiniteit in de GHZ (Bijvoorbeeld: Social Work, Verpleegkundige, Maatschappelijke zorg)
  • Je bent leergierig, flexibel, oplettend en beschikt over doorzettingsvermogen.
  • Je hebt interesse in de antroposofische werkwijze of bent bereid je hierin te verdiepen.
  • In de contacten met cliënten en betrokkenen ben je motiverend, tactisch, hulpvaardig, invoelend en kun je goed luisteren.

Wat bieden wij?

  • Een unieke kans om praktijkervaring op te doen.
  • Een ervaren praktijkbegeleider speciaal voor jou geselecteerd.
  • Werken in een organisatie met bijzondere locaties, korte lijnen en een open sfeer.
  • We bieden naast de reguliere zorg net iets meer: Spiritualiteit, zingeving, creativiteit. Daar staan we voor en hebben we jarenlang ervaring mee. Onze locaties zijn kleinschalig en persoonlijk.
  • Een stagevergoeding conform CAO GHZ

Over Lievegoed

Lievegoed is een landelijke zorgorganisatie voor mensen met psychiatrische problemen, verslavingsproblematiek en/of een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Aan hen bieden we behandeling, begeleiding, woonvoorziening en dagbesteding. Onze zorg is regulier waar het moet en antroposofisch waar het kan. Wij kijken niet alleen naar iemands beperking of probleem, maar vooral naar wat iemand wel kan. Daarnaast hechten we veel waarde aan een gezonde omgeving, zingeving en het samen zijn en samen doen.
Voor meer informatie ga naar www.lievegoed.nl.

Enthousiast?

Vul het sollicitatieformulier (via de solliciteer button) in en we nemen contact met je op. Laat ook weten in welke locaties je interesse hebt.


Over het bedrijf

L
L
L
L

Lievegoed

Het ontwikkelen en versterken van eigen kracht en gezondheid door antroposofische behandeling en begeleiding

Deze missie vormt voor ons de leidraad bij onze zorgverlening, onze behandelingen en ons beleid. De antroposofie ziet de wereld meer dan een werkelijkheid die je door enkel tellen, wegen en meten kunt kennen of verklaren. De antroposofie gaat ook uit van een niet materiële werkelijkheid, een geestelijke realiteit, die één geheel vormt met alles wat onze fysieke zintuigen kunnen waarnemen. Ons motto luidt dan ook:
"Je bent meer dan je denkt"

Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Bij de begeleiding en behandeling staat de individuele ontwikkeling centraal. Ieder mens, ook de mens met een aandoening of beperking, kent eigen groeimogelijkheden. Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen deze beperking of probleem. Wij richten ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat en op het versterken van het gezonde.
Heel de mens

Bij ons wordt “heel de mens” gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen.

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers