Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Diferent is op zoek naar een stagiair in de rol van Recruiter / Intercedent of Accountmanager om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van werving & selectie. Zo werf je nieuw vacatures bij opdrachtgevers, maak je een wervende vacaturetekst op, publiceer je deze vacatures en begint het searchen van kandidaten. Je benadert actief kandidaten en selecteert sollicitanten op hun competenties en ervaring. 
 
Je besluit zelfstandig om ze wel of niet in aanmerking voor de functie. Dit doe je door naast de eerste selectie de kandidaten telefonisch te screenen en ze aansluitend te interviewen. Vervolgens begeleid je zowel de kandidaat als de opdrachtgever in het gehele proces.
 
AANBOD
We bieden je een leuke werk/leer omgeving met veel afwisseling, vrijheid en zelfstandigheid. Het ontvangen van een beloning hoort hier ook bij. De hoogte is afhankelijk van je inzet en het resultaat.
 
GEWENST PROFIEL
Als Recruiter / Consultant ben je tussen de 16 uur en 40 uur per week beschikbaar. We willen je graag veel leren en daarom is het prettig als de stage periode minimaal 3 maanden bedraagt. Je volgt een MBO, niveau 4, HBO of WO opleiding (bij voorkeur P&O, HR, Intercedent of Commercieel) en je beheerst de Nederlandse taal goed.
 
KORTOM
Diferent Recruitment zoekt een stagiair voor een uitdagende stage waarin je een volwaardig lid bent van het team. Wij kunnen niet wachten om te gaan samenwerken! 
 
CONTACT
Als je in aanmerking wilt komen voor deze stageplaats en/of nog meer wilt weten, dan kun je mij mailen, appen, bellen op/via dennis@diferent.nl en 06-46 72 71 72.
Source: Diferent Recruitment