Salaris

$4k - $4.5k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

16 dagen geleden

Locatie

Den Haag, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Als ervaren DevOps Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van nieuwe webapplicaties door middel van Oracle APEX en PL/SQL.  Je houdt je bezig met het realiseren van mooie en innovatieve oplossingen, voortstormend uit de requirements die je hebt achterhaald bij diverse stakeholders. Naast web development ben je tevens verantwoordelijk voor het onderhouden een groot aantal complexe applicaties, het analyseren van problemen en hierbij met bruikbare oplossingen komen. Als onderdeel van een scrum team ondersteun je je DevOps collega's waar nodig en zorg je samen met hem voor het optimaliseren van de bedrijfssystemen.

De organisatie is een energieleverancier die zich richt op de verduurzaming van de energievoorziening. Hierbij streven zij naar de vermindering van CO2 uitstoot. Er heerst een informele sfeer waar veel ruimte is voor eigen inbreng, groei en ontwikkeling. Je krijgt in jouw rol veel vrijheid en je kunt een uitdagende en dynamische functie verwachten.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van een energie leverancier die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Vind je het gaaf om je eigen applicaties te bouwen? Lees dan snel verder!

 • Het ontwikkelen van nieuwe webapplicaties;
 • Het onderhouden van de bestaande applicaties;
 • Het bijwerken van de backlog;
 • Het uitwerken van User Stories;
 • Het schakelen met diverse stakeholders;
 • Het maken van diverse probleemanalyses en deze om zetten naar bruikbare oplossingen;
 • Het opzetten en meewerken in diverse projecten.

Functie-eisen

 • Je hebt kennis en ervaring in web development;
 • Je hebt kennis en ervaring met Oracle databases, PL/SQL en Oracle Apex;
 • Je hebt ervaring met probleemanalyses opstellen en het oplossen hiervan.
 • Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt op het gebied van Node.js en Javascript.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Persoonlijk budget (keuze uit uitbetalen of extra dagen);
 • Ruim 24 vakantiedagen obv 40 uur.

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Energy and Utilities

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl