Salaris

€2,800 - €3,200 Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Utrecht, UT

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een SQL Developer en heb je affiniteit met .NET? Dan is deze vacature bij een zorg gerelateerde organisatie een unieke kans. Ze helpen namelijk zorginstellingen met hun ontwikkeling van innovatieve IT & Data oplossingen en hanteren daarbij een meta – data sctructuur. Ze bieden oplossingen voor het reduceren van kosten, forecasting, stuurinformatie en zelforganisatie. Op die manier kunnen de zorginstellingen zich focussen op hun core business, het verzorgen van hun patiënten. De organisatie bestaat nu 10 jaar en is in die tijd erg gegroeid. Het is een klein maar fijne organisatie met in totaal zo’n 25 mensen in dienst. De organisatie biedt veel vrijheid (bijvoorbeeld flexwerken), zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ze werken hier met Scrum en korte sprints.

De organisatie is actief op het gebied van Business Intelligence, Analytics en Cloud oplossingen. Ze hebben een inventief BI platform ontwikkeld waarin een aantal van hun producten wordt ingezet voor een complete BI oplossing voor hun klanten. Hun eigen Platform is gebouwd in .NET, vandaar dat enige affiniteit hiermee wenselijk is.

Functieomschrijving

Je ontsluit nieuwe data en je gaat in SQL stored procedures, triggers en functions ontwikkelen. Je opereert dus op het raakvlak van techniek en business en speelt een zeer belangrijke rol bij het realiseren van tevreden klanten en geslaagde projecten. Je werkt hier zowel bij de klant, als op kantoor als thuis. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de performance en de tuning van de SQL omgeving. Het betreft een zelfstandige functie en veelzijdige database functie met technisch veel uitdagingen.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
- Je hebt werkervaring binnen de ontwikkeling van SQL stored procedures, triggers en functions
- Ruime ervaring met Microsoft SQL Development
- Ervaring met .NET is een pré
- Ervaring in de zorgsector is een pré
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

– Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Veel ruimte voor eigen inbreng;
– Werken met nieuwste technieken in uitdagende omgevingen binnen het zorgdomein;
– Een goed salaris + een 13e maand;
– Auto van de zaak;
– Laptop + telefoon;
– 28 vakantiedagen;
– Pensioenregeling.

Interesse? Reageren kan door te mailen naar patrick@careervalue.nl

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: patrick@careervalue.nl.