Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Voor een organisatie binnen de Ouderenzorg zijn wij in de regio Utrecht op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week (zonder ANW- diensten) voor de afdeling Geriatrische Revalidatie Zorg. Niet meteen enthousiast, dan vragen we je om toch te solliciteren! Samen wordt er gekeken of we een uitdagend takenpakket kan worden gemaakt dat overeenkomt met jouw ideeën.

Waar ga je werken?

De organisatie biedt langdurige zorg, revalidatie en eerstelijns zorg in diverse gemeenten in Utrecht. Dichtbij, gedreven, nieuwsgierig en met vertrouwen: dat zijn de kernwaarden van waaruit men werkt. Het Kennis en Behandel Centrum (KBC) is hét expertisecentrum voor ouderen en cliënten met complexe problematiek. Binnen het KBC werken allerlei behandelaren; van beweegagogen tot GZ-psychologen.

De medische vakgroep is een onderdeel van het KBC en bestaat op dit moment uit een AIOS, een ANIOS, een verpleegkundig specialist, een Physician Assistant Ouderengeneeskunde en zeven specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast is er een kaderarts GRZ, een kaderarts eerste lijn i.o., een kaderarts opleiden i.o. en twee WZD-functionarissen. Je gaat werken in een dynamisch artsenteam met volop ambitie en enthousiasme om hoogwaardige kwaliteit van zorg te leveren aan de cliënten. Op alle fronten vindt er momenteel ontwikkeling en professionalisering plaats, en daar kun jij een rol in spelen!

 

Wat biedt je organisatie?

Je komt in een jong en dynamisch team met een veilige en gezellige werksfeer. Het medisch secretariaat ont zorgt en ondersteund de medische dienst. Ook hebben ze de ANW-diensten uitbesteed, je hoeft dus geen diensten te verrichten. Daarnaast is er een goede relatie tussen de medische vakgroep, het management en de Raad van Bestuur.

Wij vragen:

  • Je bent BIG-geregistreerd als Specialist Ouderengeneeskunde;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B en een auto;
  • Je bent een toegankelijk, betrokken en flexibel persoon die gericht is op multidisciplinaire samenwerking;
  • De kernwaarde van de organisatie zijn op jou van toepassing.

Wij bieden: 

  • Arbeidsvoorwaarden conform coa VVT FWG 75. Met een maximaal salaris van €8.146,47 bruto (Bij een werkweek van 36-uur);
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld mogelijkheid tot het volgen van kaderopleiding of WZD opleiding;
  • Een open en inspirerende werkcultuur;
  • Een meerkeuzepakket aan arbeidsvoorwaarde zoals, laptop, fiets, telefoon etc.

 

#tmi