Specialist Klantenservice

Olympia

AMERSFOORT, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€3000
FUNCTIETYPE
AMERSFOORT, UT, NL
Tijdelijk dienstverband, Freelance, Fulltime
LOCATIE
AMERSFOORT, UT
GEPLAATST
23 dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

De training volg je bij KPN op kantoor, gelegen op 3 minuten lopen vanaf Amersfoort Centraal. Deze locatie is dus ook goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Utrecht, Almere en Hilversum. KPN biedt hoogwaardige telefonie-, internet- en televisiediensten en producten aan en is allround ICT-dienstverlener.

Functieomschrijving

Ben jij een echte duizendpoot en ben jij opzoek naar een afwisselende functie met grote verantwoordelijkheid waarbij je duizenden (eind)klanten tegelijk helpt? Lees dan vooral verder! Voor onze opdrachtgever KPN zijn wij opzoek naar een Specialist Wholesale Customer Support, die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, geen moeite heeft met nachtdiensten en graag in teamverband doelen stelt en nastreeft.

Als Specialist wholesale customer support ben je verantwoordelijk voor alles als het gaat om het helpen, ondersteunen en regisseren van Wholesale klanten in het business-to-business segment. Je stelt offertes op, begeleidt complexe glas- en koper leveringen, informeert klanten proactief over de geplande werkzaamheden en lost grote storingen op. Naast de werkzaamheden die eerder beschreven staan krijg je ook de verantwoordelijkheid over één of meerdere verbeterprojecten.

Via verschillende kanalen krijg je wholesale klantvragen binnen. Aan de hand van de vraag bepaal jij hoe de situatie is en wat de gevolgen zijn. Op basis van deze analyse stuur je oplospartijen en collega’s aan om alles in goede banen te leiden. Naast het beantwoorden van klantvragen pak jij problemen aan en produceer je goede oplossingen. Je geeft proactief informatie aan de klanten en je gaat altijd door het vuur voor de klant waardoor al hun verwachtingen altijd waar worden gemaakt. Je doet dit door de klanten te voorzien van de juiste informatie vanuit verschillende bronnen zoals IT systemen, interne afdelingen en externe partners. Om situatie zo duidelijk mogelijk te maken voor de klant ben je in staat de vergaarde informatie zo eenvoudig mogelijk te vertalen.

Je doet dit samen met het Wholesale customer team. Dit team bestaat uit 26 enthousiaste, hardwerkende collega’s. Met 16 van deze collega’s draai je een 24/7 wisseldienst rooster. Om ervoor te zorgen dat je niet in de knoop komt met je privé leven word het rooster een jaar vooruit gepland. Je wordt niet helemaal in het diepe gegooid, je gaat namelijk eerst 6 maanden in training en pas nadat je deze training hebt afgerond zal je starten met de 24/7 diensten. De nachtdiensten draai je vanuit huis en dit doe je in een 12 weken cyclus waarbij je maximaal 7 keer een nachtdienst draait.

Functie-eisen

 • Aantoonbaar HBO denk- en werk niveau en je hebt al de nodige kantoor ervaring;
 • Je bent communicatief sterk, handig met digitale systemen en je grote verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met je aanpakkersmentaliteit zorgt ervoor dat je bereid bent elke situatie op te lossen;
 • Je hebt affiniteit met ICT en schakelt makkelijk tussen verschillende systemen;
 • Van uitzoeken en analyseren gaat je hart sneller kloppen en je bent in staat problemen snel op te lossen;
 • Je kan goed omgaan met veranderingen, je stelt je flexibel op en neemt een goede leergierige houding aan;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel schrift als woord;
 • Je bent fulltime beschikbaar, bereid om 24/7 diensten te draaien en je woont binnen een straal van 30 km naar Amersfoort.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto salaris van €17,38 per uur;
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen;
 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team. Dit gecombineerd met twee teamuitjes per jaar, leuke borrels en sportieve Wholesale Events zorgt voor een goede werksfeer;
 • Een betrokken werkgever die je de ruimte geeft voor persoonlijke ontwikkeling.

Over het bedrijf

Olympia

Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers.

BEDRIJFSGROOTTE
1000 t/m 1499 werknemers
BRANCHE
Telecommunications Services
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1969
WEBSITE
https://www.olympia.nl