Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Neem jij graag de verantwoordelijkheid op je? Zie jij complexiteit als een uitdaging en schrikt een applicatie waarmee dagelijks meer dan 100.000 medewerkers worden gepland je niet af? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres!

Wil jij als ervaren Developer bijdragen aan een applicatie die meer dan 1000 winkels in de retail dagelijks in staat stelt om hun winkel aan te sturen? Of wil je werken aan de app die door meer dan 80.000 werkende jongeren wordt gebruikt om hun rooster in te plannen? Dat kan bij onze opdrachtgever!

Ben je toe aan de tweede stap in je carrière en wil je meer zelfstandigheid in je werk? Zie je het als een uitdaging om junior developers te coachen en te begeleiden in hun ontwikkeling? Overtuig onze opdrachtgever en laat ons zien dat jij die software developer bent die we zoeken. Dan word jij misschien wel die nieuwe collega die hun enthousiaste en internationale team komt versterken.

Onze opdrachtgevers Workforce Management software en services dragen bij aan het slimmer plannen van personeel. Zij helpen zelfstandige ondernemers en formules om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid.

De workforce managementsoftware draait in meer dan 1000 winkels in Nederland, België en Duitsland en de job app wordt door meer dan 100.000 medewerkers gebruikt. De ontwikkeling van de software gebeurt inhouse door meerdere development teams. Door de snelle groei die ze doormaken is hun grootste uitdaging om de software die ze ontwikkelen betrouwbaar, schaalbaar en onderhoudbaar te maken. Een uitdaging die ze graag aangaan en waar ze jouw expertise en hulp goed bij kunnen gebruiken!

Iedere dag worden er 100.000+ medewerkers gepland met hun intelligente software in retailwinkels verspreid over Nederland en Duitsland.Het inhouse development team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van hun workforce managementsoftware en de job app.Door de snelle groei die ze doormaken is hun grootste uitdaging om de software die ze ontwikkelen betrouwbaar, schaalbaar en beheersbaar te maken.

Functie-eisen

 • Je bent een nieuwsgierige en leergierige Full-Stack Developer met liefde voor het vak.
 • Je wilt weten hoe iets werkt en waarom het zo werkt.
 • Je zoekt graag zaken tot op de bodem uit, weet waarover je praat als het om je vak gaat en deelt je kennis graag met collega’s.
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in de IT op zak en snapt dat dit een vereiste is als je je vak echt serieus neemt.
 • Je werkt graag in teamverband en communiceert makkelijk met anderen.
 • Je voelt je thuis in een hands-on werkomgeving waar constant aandacht is voor vernieuwing en ontwikkeling. Hierbij verlies je de opdrachtgevers en/of de eindgebruikers niet uit het oog.

Technieken

Een greep uit de technieken waar je veelal mee in aanraking komt in onze praktijk: C# .Net, HTML5, CSS3, Aurelia, Semantic UI, NServiceBus, Xamarin App Development, T-SQL, DevOps, Test Driven Development, Visual Studio en TFS.

Arbeidsvoorwaarden

 • Naast een mooi salaris bieden ze jou een lease-auto, laptop en telefoon.
 • Je word opgenomen in een enthousiast team en zij ontvangen jou met open armen.
 • Als kennis gedreven organisatie bieden ze je volop de mogelijkheid om trainingen, seminars en conferenties te volgen.
 • Ze organiseren zelf ook periodieke (kennis)sessies om bij te blijven en iedereen op de hoogte te houden van ontwikkelingen.
 • Naast hard werken, maken ze ook veel lol met elkaar.
 • Ze organiseren regelmatig een activiteit om elkaar nog beter te leren kennen en plezier met elkaar te beleven.
 • Natuurlijk krijg je vakantiedagen, als je maar belooft dat je terug komt.


Sollicitatieprocedure

Brian Grunwald
briangrunwald@morerecruitment.nl
+31 (0)6 212 753 53