Functietype

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Locatie

regio Eindhoven, NB

functieomschrijving

2020-12-17
iSense

Software Developer / PHP

Ligt jouw passie bij software development en wil jij graag werken met collega's die dit ook hebben? Ligt jouw focus op PHP en werk jij graag met nieuwe technieken? Dan is deze vacature iets voor jou!
ISDR48359

Organisatie

Voor een organisatie in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Software Developer met goede kennis van PHP. Het gaat om een software bedrijf dat te omschrijven is als informeel en open. De mensen die er werken zijn enthousiast, willen graag goede kwaliteit neerzetten, nieuwe technieken worden omarmt en alles is zo ingericht dat nieuwe tools/technieken gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden.
De organisatie is erg technisch georiënteerd, men gaat echt voor software development en heeft passie voor het vak.
Er wordt geïnvesteerd in medewerkers door bijvoorbeeld opleidingen, cursussen en echt tijd voor onderzoek en innoveren. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor eigen inbreng.

Als Software Developer ontwikkel je webapplicaties, webshops en webportals voor externe klanten die gevestigd zijn in Nederland en enkele andere Europese landen.
Je werkt samen met andere specialisten op één locatie in regio Eindhoven voor verschillende klanten. Ook is er ruimte om te sparren met collega's die zich specifiek op PHP en bijbehorende technieken richten.
Er wordt gewerkt middels Agile Scrum en Kanban en je krijgt te maken met Symfony, Docker, API's, Git, CI/CD.
Test automatisering is binnen dit bedrijf erg belangrijk en de huidige werkzaamheden zijn cloud georienteerd en je krijgt de mogelijkheid om je ervaring op dit gebied verder uit te breiden.

Waar ga jij je op richten in deze functie?

 • Het ontwikkelen van webshops en webapplicaties voor bekende bedrijven;
 • Het werken met o.a. PHP / Symfony, Docker, Git, API's;
 • Het meedenken over de architectuur van jouw ontwikkelgebied;
 • Het werken volgens Agile Scrum en Kanban;
 • Het ontwikkelen van goede tests en werken met test automatisering;
 • Het schakelen met diverse betrokken zoals de projectlead, klanten, interaction designers e.d.

Wat wordt er gevraagd?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring met object georiënteerd programmeren en PHP;
 • Enige ervaring met containertechnologie;
 • Enige ervaring met DevOps (linux en networking);
 • Kennis van API's;
 • Jouw passie ligt bij software development.

Arbeidsvoorwaarden

 • 27 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opleidingsmogelijkheden (hier is veel aandacht voor!);
 • Veel ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling;
 • Laptop;
 • Pensioensregeling.

Locatie

regio EindhovenOp aanvraag

Publicatiedatum

17.12.2020

Publicatie eindigt

01.11.2021


Over het bedrijf

Company Logo iSense
Company Logo iSense
Company Logo iSense
Company Logo iSense

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl