Salaris

4k - 4.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor de een commercieel bedrijf met een focus in de zorgwereld zijn wij op zoek naar een Software Developer met goede kennis van PHP. 
Het betreft een groeiende en open organisatie in regio Zuid-Limburg. Het bedrijf bestaat uit meerdere locaties en ongeveer 300 medewerkers. 
De ICT afdeling werkt vanuit regio Maastricht en bestaat uit subteams, gericht op IT beheer, Data en Development. Je werkt in het Development team samen met vier collega's. 
De sfeer op de afdeling is erg goed. Men weet elkaar te vinden en er heerst een informele sfeer waar ruimte is voor eigen inbreng en gezelligheid. De ICT afdeling is groeiende en er is veel ruimte voor doorontwikkeling en professionalisering. 

Het betreft een familiebedrijf en je komt terecht in een warm bad. Er heerst een familiegevoel, een ons-kent-ons cultuur en veel betrokkenheid. 
De organisatie is op dit moment in ontwikkeling en er worden op diverse vlakken professionaliseringsslagen gemaakt. Als nieuwe medewerker is jouw kennis van buitenaf zeer welkom, je krijgt de ruimte om mee te denken en vrijheid in je functie.  

Het applicatielandschap bestaat uit diverse applicaties en koppelingen naar externe partijen. Er ligt genoeg uitdaging om applicaties te vernieuwen of samen het het team een nieuwe applicatie te ontwikkelen. 
Bij de software moet je denken aan diverse webapplicaties, applicaties met koppelingen naar ziekenhuizen, intranet en productsystemen. 
Als Software Developer krijg je binnen deze organisatie de mogelijkheid om hierover mee te denken en samen een mooi (nieuw) product op te zetten. Juist de kennis van buitenaf vinden zij interessant om het development stuk te professionaliseren, beter met frameworks te gaan werken en zich te laten adviseren over hoe zaken beter en wellicht met andere tools en technieken ontwikkeld kunnen worden. 

Functieomschrijving

Heb jij al de nodige ervaring met PHP en kennis van bijbehorende frameworks? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je met jouw kennis een bijdrage kan leveren aan diverse vernieuwingsprojecten? Lees dan deze vacature! 

 • Je houdt je bezig met het doorontwikkelen, verbeteren en vernieuwen van het applicatielandschap, bestaande uit diverse webapplicaties;
 • Je werkt o.a. met PHP, MySQL en Git;
 • Je krijgt de mogelijkheid om het werken met frameworks verder vorm te geven, denk aan Laravel;
 • Je ontvangt de wensen van gebruikers en maakt op basis hiervan een proof of concept of ontwerp; 
 • Je lost problemen en storingen op;
 • Je gaat je samen met het team verder verdiepen in het werken met Docker en hoe dit toe te passen;
 • Je voert testwerkzaamheden uit en reviewt eventueel de code van collega's.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring als PHP developer;
 • Je hebt ervaring met het werken met PHP frameworks;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties;
 • Je bent bereid een stukje code van jezelf te laten zien tijdens de sollicitatieprocedure;
 • Je vindt het leuk om in een team samen te werken, denkt graag mee over de doorontwikkeling van applicaties en hebt passie voor je vak. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris 3200 - 4750 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding 0,19 ct per km;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Thuiswerkregeling;
 • Pensioensregeling, werkgever betaalt 3/4;  
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Over het bedrijf

I
I
I
I

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1998