Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Grosso Moda op zoek naar een fashionista die helemaal thuis is op social media.

Voor verschillende internationale opdrachtgevers verzorgt Grosso Moda services op het gebied van mode. Op basis van uitgebreid marktonderzoek worden actuele en vernieuwende ontwerpen geleverd, waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Grosso Moda faciliteert de opdrachtgevers in het tot stand komen van populaire ontwerpen en heeft ook de mogelijkheid bij te dragen aan het productieproces. 

Wat ga je doen? 

Het is belangrijk dat je input kan geven over verschillende internationale trends in de mode-industrie. Welke merken en trends worden gevolgd door invloedrijke influencers? Je houdt van verschillende doelgroepen de fashiontrends op social media in de gaten. Iedere week kom je samen met ons ontwerpteam, om jouw bevindingen en vernieuwende ideeën te delen. Hiermee lever je een essentiële bijdrage aan het ontwerpen van vernieuwende en actuele ontwerpen! 

Wie ben jij? 
  • Je houdt van mode en bent altijd op de hoogte van nieuwe trends; 
  • Je weet waar je op verschillende social media moet zijn om de nieuwste inspiratie op te doen; 
  • Je kan jouw ideeën concreet maken en enthousiast overbrengen op jouw collega’s; 
  • Je kan goed samenwerken en in samenspraak met verschillende collega’s tot een plan komen; 
  • Je bent ambitieus en wil op termijn graag doorgroeien in de mode-industrie


Wordt jij hier helemaal enthousiast van en herken jij jezelf in het profiel? Neem dan contact met ons op, dan maken we graag kennis met je!
Source: Inhuren.com