Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als smelter in de techniek met perspectief op een vast contract? Op zoek naar een plek waar je veel kunt leren en waar alle ruimte is voor interne trainingen en opleidingen? Voor Tata Steel zijn wij op zoek naar een smelter, de onmisbare schakel in het staalproductieproces!

wat bieden wij jou
  • Een mooi startsalaris
  • Perspectief op vast dienstverband
  • Een opleidingstraject tot Smelter
  • Een baan bij één van de grootste staalproducenten
wie ben jij

Wat verwachten wij van jou als Smelter bij Tata Steel:

  • Jij bent in het bezit van een MBO-2 diploma of hoger (must!)
  • Jij hebt aantoonbare ervaring in de techniek
  • Jij vindt het geen probleem om in 5 ploegendienst te werken
  • Jij hebt een VCA-diploma of bent bereid deze te halen
  • Jij bent fysiek in goede staat en bent niet bang voor hoogte
  • Jij hebt ervaring met het bedienen van machines
wat ga je doen

Tata Steel is op dit moment op zoek naar een topper die opgeleid wil worden tot Smelter! Dit is het hele traject van de ovens openboren, tappen en weer dichtmaken. De totale opleiding tot smelter duurt 2 jaar! Bij de Hoogovens smelten ze sinters en pallets om tot ruw ijzers. Dit gaat in een grote oven en uiteindelijk wordt het ruwijzer afgetapt in mengers. Vervolgens gaat het ruwijzer vanuit de Hoogovens naar de Oxystaalfabriek. Wanneer het gesmolten ijzer klaar is, worden de ovens opengemaakt. Vervolgens stroomt het vloeibaar ijzer door verschillende goten in de mengers. De mengers zullen het vloeibaar ijzer vervoeren naar de Oxy.

Daarnaast zul je als smelter ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Dit gebeurt zowel op hoogte als in een warme omgeving.
Voordat je kunt starten is een fit test verplicht, omdat het fysiek erg zwaar kan zijn. Tijdens dit traject zul je volledig opgeleid worden tot Smelter. Bij goed functioneren kom je uiteindelijk vast in dienst bij Tata Steel.

waar ga je werken

Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor met name producenten in de bouw, auto industrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Tata Steel is een plek waar je veel kan leren en waar jouw carrière nooit stil staat. Geen dag is hetzelfde!

Is dit nu precies de vervolgstap die jij in jouw carrière zoekt? Solliciteer dan direct! Bij vragen kun je mij uiteraard bellen op 020-3420947 of stuur een whatsapp bericht naar 06-83245218

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960