Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

Wij staan voor energie, technologie en optimisme en zijn op zoek naar: 
 een (aankomend) Servicetechnicus Sprinkler 


Binnenkort klaar met je opleiding en ben jij op zoek naar je eerste baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? In beide gevallen kun je na een inwerkperiode en eventueel bijscholing bij ons aan de slag als (Junior) Servicetechnicus Sprinkler. 

Geïnteresseerd? Lees verder en meld je dan aan bij Derya Kaman en kom snel bij ons op gesprek. 

Met je eigen goed uitgeruste service auto ga je, na nodige bijscholing en een meeloopstage bij een van onze Sprinkler experts, zelfstandig aan de slag. Je gaat geregeld alleen op pad want jij weet wat er bij het oplossen van storingen, bij periodieke testen en onderhoud of assisteren en begeleiden van periodieke inspecties van sprinklerinstallaties komt kijken. Heb je al kennis van geldende normen dan is dat uiteraard een pré. Je draait mee in de storingsdiensten buiten de reguliere werktijd. Na het eerste jaar bieden wij je de ruimte om je als technisch allrounder verder te verbreden of je verder te specialiseren in een specifiek vakgebied. 

Wat vragen wij van jou? 
 • Flexibel, klantgericht en communicatief vaardig (in woord en op schrift) 
 • Serviceverlening zit in je bloed 
 • Technische mbo-opleiding niveau 3/4 (werktuigkundige installaties oid is een pré) 
 • Enige ervaring op het gebied van service, beheer en onderhoud is mooi meegenomen
 • Je bent gretig en wil je verdiepen in en kennis op bouwen van de systemen waarmee we werken
 • Energie krijg je van het zelfstandig analyseren en oplossen van problemen. 

Wij hebben voor jou: 
 • Werken op wisselende klantlocaties, vanuit je eigen service auto  
 • Bij 40-urige werkweek, maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen 
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling 
 • Prima salaris en natuurlijk extra als overwerkt of als je storingsdienst hebt; we houden rekening met werkervaring en opleiding 
 • Training en opleiding volgens de geldende normen, denk hierbij bijvoorbeeld aan VCA VOL, Leidinggevend monteur Sprinkler (voorheen VSI-A) 
 • Werkauto van de zaak 
 • Professioneel gereedschap en alle persoonlijke beschermingsmiddelen 
 • Informele werksfeer

Een dag uit het leven van een Service Technicus Sprinkler 

07:30 uur Je arriveert bij de eerste klant van vandaag. Bij deze klant verzorg je de periodieke testen van de sprinklerinstallatie.  Bij het uitvoeren van periodieke testen vul je de bijbehorende rapportages in. Nadat je je activiteiten hebt afgerond stap je in de auto en rijd je naar de volgende klant. 
10:15 uur Je drinkt een kop koffie met de klant. 
10:30 uur Na de koffie start je je werkzaamheden bij de tweede klant. De rest van de ochtend assisteer je bij een periodieke inspectie. 
12:30 uur Tijd voor een lunchpauze.
13:00 uur Na de lunch hervat je de werkzaamheden en bespreek je deze afsluitend met de klant. De klant tekent je digitale werkbon af, waarna je vertrekt naar je laatste klus van de dag.
14:30 uur Bij de derde klant moet een defecte sprinklerkop worden vervangen, die bij een interne verbouwing is beschadigd. De klant is per ongeluk vergeten een beschermkorf te plaatsen. Je gaat het betreffende gedeelte van de sprinklerinstallatie aftappen en vervangt vervolgens de sprinklerkop, stelt een schaderapport op en meld de werkzaamheden af bij de klant en via je tablet. 
16:15 uur Aan het eind van de werkdag wordt je gebeld door Janine en ze inventariseert met jou hoe de dag is gegaan. 

Over ENGIE Fire Safety & Security 
Beveiliging is werk voor specialisten. Of het nu gaat om brandveiligheid, het detecteren van ongewenste bezoekers of het identificeren van personen in camerabeelden. Elke discipline in het veiligheidsdomein vraagt zijn eigen specialisme. Kennis van wet- en regelgeving, kennis van systemen en techniek, kennis van patronen en modus operandi. Deze kennis gecombineerd met de ervaring om de vertaling naar uw wensen te maken, maakt dat we de beste oplossing kunnen bieden. ENGIE Fire Safety & Security maakt deel uit van een veel breder georiënteerde gebouwbeheerorganisatie waarmee wij in staat zijn veiligheidsvraagstukken daadwerkelijk integraal te benaderen. 

Over ENGIE 
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

Yes dit is het! 
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Derya Kaman via

derya.kaman@engie.nl

of telefonisch op 06 – 82 53 80 50.  

De afdeling Unit Fire Safety & Security is BORG gecertificeerd, waarmee voor deze functie het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel uitmaakt van de indiensttredingsprocedure.
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursFireSafetySecurity_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001