Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

In de branche transportkoeling is er als servicemonteur altijd werk. Er moeten namelijk altijd producten gekoeld getransporteerd worden. Ook in tijden als deze heb je volop werk.

Wat bieden wij jou
 • Je ontvangt een goed salaris tussen de €12 en €15.
 • Je hebt uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een fijne informele werksfeer.
 • Je hebt afwisselend werk als servicemonteur.
 • Je komt op allerlei plekken in Nederland.
Wie ben jij

Het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Je vindt het ook leuk om in de koeltechniek aan de slag te gaan en jezelf hierin te ontwikkelen. Verder ben je flexibel om wat te schuiven in de planning van de dag. Wanneer er een onverwachte storing is, moet je als servicemonteur jouw planning omgooien en snel naar de desbetreffende locatie. Ook vink je de volgende punten af:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rilland.
 • Je hebt ervaring in de techniek.
 • Je bent klantgericht en leergierig.
Wat ga je doen

Je houdt jezelf bezig met onder andere:

 • De montage van de koelunits.
 • Het onderhoud van de koelunits.
 • De reparatie van de koelunits.
Waar ga je werken

Vooral in de regio Zeeland is het bedrijf actief. Het bedrijf zelf zit in Rilland gevestigd. Ze houden zich vooral bezig met de reparatie, het onderhoud, de montage en de verkoop van koelunits. Je werkt voor een wereldleider op het gebied van vooruitstrevende oplossingen van transportkoelingen. Veel klanten vervoeren medicijnen of levensmiddelen.

Wil jij deze mooie uitdaging aangaan in Rilland? Solliciteer snel en wij geven zo snel mogelijk een terugkoppeling!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969