Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Onze opdrachtgever in Deurne is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Service en Support/helpdeskmedewerker met ervaring in de horeca. Je biedt ondersteuning, bent vraagbaak, verhelpt storingen en je geeft advies. Je begeleidt implementaties op het gebied van kassa-, voorraad en planningsystemen richting de klanten van onze opdrachtgever in de horeca, hotelwezen en retail. Als eerste contactpersoon voor deze klanten vervul je een zeer belangrijke rol in de dienstverlening van onze opdrachtgever.
 
De functie:
Je werkt als spil op de Service en Supportdesk. Als Service en Supportmedewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de eerstelijns-support naar de klanten. Je neemt niet alleen de telefoon op en houdt de mailbox in de gaten, maar neemt ook storingen aan, zoekt naar oplossingen, maakt afspraken. Je begeleidt de implementatie bij nieuwe klanten, zowel op software, hardware en ICT-gebied voor de kassasystemen.

Daarnaast zorg je voor het registreren en afhandelen van binnenkomende meldingen in het systeem en houd je een Service administratie bij.

Na een uitgebreide training en inwerktraject zul je regelmatig naar klanten toe gaan in Zuid- Nederland om onderhoud, updates, reparaties, testen en vervangingen uit te voeren aan de uitgebreide kassasystemen.

Je bent dus een spin in het web en een visitekaartje voor de communicatie, service en support van onze opdrachtgever. Van groot belang is hierbij dat je de logistiek in de horeca begrijpt.
 
Wat vragen we?
  • Je bezit minimaal MBO werk- en denkniveau, je hebt ruime ervaring binnen de horeca, kent en begrijpt de mores binnen de horeca;
  • Kennis en of affiniteit met kassasystemen en of PC, ICT, software of technische puzzels en de bereidheid om je hierin verder te ontwikkelen;
  • Als persoon ben je klant-, service- en oplossingsgericht, hands-on, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Communicatief vaardig, nauwkeurig, vriendelijk en je kunt je inleven in de vraag of het probleem van een klant;
  • Denk je graag pro-actief mee over het professionaliseren van een groeiend bedrijf en de daarbij behorende verbetering van de supportdesk;
  • Beschikbaar voor 40 uur pwk, je bezit je geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het niet erg om in de weekenden bij toerbeurt conisatie dienst te hebben.
 

Wat hebben wij te bieden?
 
Een verantwoordelijke en uitdagende functie, binnen een dynamische omgeving, met vaste werktijden overdag, een goede werkgever, waar de mens centraal staat, goede begeleiding en inwerktraject, mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te groeien als mens en vakman. Bij onze opdrachtgever heerst een goede sfeer met leuke collega’s die je graag helpen waar nodig. Je gaat werken in een mooi kantoor en alle middelen zijn aanwezig om succesvol te zijn.
Het gaat om een vaste functie met een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Na het inwerktraject ontvang je een auto van de zaak om o.a. bij klanten op locatie service en onderhoud uit te voeren.
 
Als het bovenstaande je aanspreekt en je herkent je in de persoonsomschrijving reageer dan snel: bel of mail met Ronald van den Broek (06-48 56 83 84 of rvdbroek@betaprofs.nl) en stuur je cv. We horen graag van je!
 
Source: Betaprofs