Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wil jij bijdragen aan een duurzamer Nederland en heb je leidinggevende capaciteiten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Binnen deze organisatie ga jij aan de slag met het beheren van de volledige technische omgeving. Werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn het beheren, beveiligen, onderhouden en optimaliseren van de infrastructuur. De huidige infrastructuur binnen de organisatie is een hybride cloud omgeving. Naast het beheren en verbeteren van infrastructuur ga je er ook voor zorgen dat de omgeving goed beveiligd is.

Binnen het team doen werken ze het liefst op een proactieve manier en zijn veel processen geautomatiseerd. Het is belangrijk dat je aandacht hebt voor kwaliteit en detail. Daarnaast neem je een flinke dosis technische kennis en Rotterdamse no nonsense mentaliteit met je mee.

Wie ben je?

- HBO werk en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als systeembeheerder;
- Je hebt ervaring met MS365;
- Je hebt ervaring met netwerken en het beveiligen hiervan;
- Je vindt maatschappelijk belang boeiend;

Wat mag je verwachten?

- Een brutosalaris van €3500,- tot €4500,- o.b.v. 40 uur;
- Werken vanuit een prachtig pand dat past bij de duurzame uitstraling van de organisatie;
- Geen leaseauto maar een NS-business card, zo draag je bij aan minder CO2 uitstoot;
- Genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
- Om de week een borrel in het stamcafé van de organisatie;

Waar ga je werken?

Deze organisatie werkt elke dag met 300 enthousiaste medewerkers aan een duurzamer Nederland. Al meer dan 18 jaar biedt deze organisatie duurzame diensten aan haar klanten, zij zijn echte pioniers op dat gebied. Elke dag komen er meer klanten bij maar het kan niet snel genoeg gaan voor deze ambitieuze organisatie. Ze willen dat dit sneller gaat en werken samen iedere dag hard om Nederland een stukje groener te maken. Help jij daaraan mee?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joël van Duuren | tel: 070- 2 197 197 / 06 39 86 39 34|

joel@stackops.nl


Over het bedrijf

S
S
S
S

StackOps B.V.

Wij vinden en bieden niet zomaar Infrastructuur, Netwerk, Security specialisten aan. Nee, wij leveren succes door groei. Omdat we groei centraal stellen weten we ook wat de beste match is om dit te behalen.

Hier is onze hele organisatie op ingericht. Team, structuur en werkwijze. Wij blijven gefocust op ontwikkelingen in de markt. En daarom beheert ook elk teamlid zijn of haar eigen specialisme en regio in Nederland.

Met elkaar werken we elke dag keihard aan een succesvolle toekomst. Door te ontdekken wat jouw dromen en ambities zijn, eerlijk te zijn in ons advies en groei centraal te zetten kunnen we samen maximaal resultaat bereiken. En dat is pure winst! Dit is nieuw.

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Opgericht

2018