Salaris

$6.5k - $10k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

16 dagen geleden

Locatie

Den Haag, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je komt te werken is een enterprise omgeving waarbij IT een belangrijke rol speelt. Door de vele veranderingen in de markt waar zij op in moeten spelen, werken zij met innovatieve technologieën. 

Het team is erg stabiel en werkt continue aan het optimaliseren van de complexe omgeving, het implementeren van vernieuwingen. Jou kennis, expertise en enthousiasme zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren! Belangrijk onderdeel van de werkzaamheden zal het optimaliseren van de Cloud omgeving zijn. 

Er heerst een familiare sfeer en collegialiteit is een belangrijk element. De maximale werkweek bestaat uit 40 uur deze zijn flexibel in te delen. 

Functieomschrijving

Heb jij ruime ervaring als Software developer en ben je toe aan een volgende stap in een coördinerende rol? Heb je ervaring met zelfontwikkelde software pakketten en maak je dit snel eigen? Dan is dit de vacature voor jou! 

 • Je bent verantwoordelijk voor het software team en stuurt hierbij een team van 3 fte aan;
 • Verantwoordelijk voor projectmanagement van diverse projecten; 
 • Indien nodig werk je mee aan de ontwikkeling en optimalisatie van de eigen software; 
 • Optimaliseren van processen en coördineren van projecten binnen het ICT domein;
 • Je bent technisch expert op jouw vakgebied richting jouw interne collega's & bent daarnaast een sparringpartner voor het MT;
 • Ook externe stakeholders zien jouw als sparringspartner.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Aantoonbare ervaring als (Senior) Software ontwikkelaar;
 • Ruime kennis van Progress, HTML, CSS, Javascript en jQuery;
 • Je kan de organisatie voorzien van advies over architectuur en design;
 • In staat om te schakelen met alle betrokken stakeholders;
 • Helicopter view; je ziet de samenhang tussen systemen (oorzaak – gevolg – oplossing);
 • Kennis van Agile/Scrum werkwijze;
 • Je bent proactief, je denkt in oplossingen en bent service gericht.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen.

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Computer/IT Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl