Type functie

Fulltime

Geplaatst op

22 dagen geleden

Beschrijving


Onwijs leuke vacature als Senior Product Owner voor één van onze klanten binnen de Retail industrie waar je bijdraagt aan de verdere digital plannen van de organisatie. In je rol ben je nauw in contact met stakeholders en help je hen met het verwezenlijken met haar online plannen en doelen.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een bekende, gerenommeerde Retail speler in de regio van Breda met ambitieuze plannen.
Je komt te werken voor een dynamisch bedrijf met een open cultuur en veel ruimte voor eigen initiatief. Er wordt niet in hokjes gedacht maar juist van aanpakken en leiderschap.

Omschrijving

De Senior product owner is onderdeel van het development team en rapporteert aan de CTO. Je bent verantwoordelijk voor de front-end kant en richt jij je op de online tak van de organisatie. Jij levert een actieve bijdrage aan de doorvertaling van losse initiatieven naar concrete projecten als onderdeel van een samenhangende omnichannel roadmap. Vraagstukken waar je aan kan denken zijn het verbeteren en of bedenken van nieuwe online oplossingen voor de klanten. In je rol heb je hebt nauw contact met diverse afdelingen waar je de behoeften inventariseert, deze vertaalt in user stories en zorg draagt dat de nieuwe functionaliteiten correct worden verwerkt in sprints in samenwerking met de scrummaster.


Profiel van kandidaat
  • Bachelor en of Masters als hoogst genoten opleiding
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Ervaring met online oplossingen (webshops, online betaalmethoden, chatbots etc.)
  • Retail ervaring zou mooi zijn
  • Een ondernemende mentaliteit
  • Houden van een uitdaging
  • Krijgt energie van werken binnen een dynamische omgeving
  • Je denkt niet in hokjes maar in oplossingen
  • Service en klant gericht

Aanbod

Je komt te werken voor een mooie, innovatieve organisatie in de regio Breda als Senior Product Owner met een mooi en marktconform salarispakket. Mocht je meer willen weten over de rol en of het salarispakket dan kan je mij gerust bereiken op: 06 22 41 27 37 - Ricardo Nasser - Associate Consultant bij Michael Page

Over het bedrijf

M
M
M
M

Michael Page International Netherlands SA

Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

Along with Page Personnel and Page ExecutiveMichael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.

We specialise in the following disciplines:

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994