Salaris

3.5k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Gorinchem, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie zoekt een enthousiaste Laravel developer die graag in een innovatieve omgeving wil werken. Deze organisatie kent geen hiërarchie, sterker nog de cultuur kun je hier bestempelen als zeer laagdrempelig. Ze zijn behoorlijk gegroeid in de afgelopen jaren en ondanks dat het inmiddels een groot bedrijf is geworden hangt die familiaire sfeer er nog steeds. De software die ze hebben ontwikkeld wordt gebruikt voor klanten die zich in E-commerce omgeving begeven. Je krijgt hier de mogelijkheid om te werken met alle facetten binnen PHP met de laatste moderne technieken. Naast goede werkomstandigheden zijn de arbeidsvoorwaarden hier ook uitstekend!

Functieomschrijving

In een team van 5 developers ga jij aan complexe software werken dus het is belangrijk dat jij al minimaal 5 jaar werkt als PHP developer. Je zult de materie snel onder de knie moeten krijgen en daar krijg je natuurlijk de volle ondersteuning in. Daarom is kennis en ervaring binnen PHP vereist. Ze werken hier op de backend met Laravel en daarnaast behoren Unit Testing en wat front-end (Vue.js) tot je dagelijkse werkzaamheden. Je werkt samen met team van developers, echter wordt er wel veel zelfstandigheid van je gevraagd. API's en MySQL ervaring is ook belangrrijk

Wil jij dus werken in een complexe omgeving waar jij als ervaren developer nog enorm veel kan leren? Dan ligt hier een hele mooi kans voor jou!

Functie-eisen

- HBO/WO werk- en denkniveau;
- Minimaal 5 jaar ervaring als PHP developer;
- Je hebt ervaring met Laravel;
- Je hebt ervaring met JavaScript, HTML en CSS;
- Je hebt ervaring met Unit Testing.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed!

Heb jij interesse of wil je graag reageren op de vacature? Stuur dan je CV + motivatie naar ted@careervalue.nl

Wil je graag meer informatie over de organisatie? Je kunt mij bereiken via 06 39 07 98 28 en via whatsapp ben ik ook te bereiken!

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: ted@careervalue.nl.