Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wat je gaat doen:

Jij als Senior Netwerk Engineer weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een infrastructuur soepel verloopt. Door jouw ruime opgedane kennis en ervaring weet jij hoe je een netwerk stabiel moet houden. Uitdagingen ga jij niet uit de weg en mogelijke problemen los jij dan ook al te graag op. Jouw motto luidt dan ook: hoe complexer, hoe beter! Jij komt zelf met oplossingen en ideeën en deelt dit met jouw collega’s.

Tussen al het beheren, trouble-shooting en implementeren door ben je ook nog bezig met het ontwerpen van netwerken bij een van onze opdrachtgevers. Daarnaast voer je complexe changes uit en ben je bezig om problemen op te lossen. Samen met jouw opdrachtgever zorg je ervoor dat alle afgesproken processen optimaal verlopen en het netwerk van de klant voldoet aan de hoogste standaarden. Jij gaat altijd voor kwaliteit, met alles wat je doet. Dit zien we dan ook graag terug in jouw werkzaamheden.

Wat we vragen:

Logisch dat jij als Senior Netwerk Engineer volledig thuis bent in de IT wereld. Jouw kennis is dan ook ten alle tijden up-to-date en je onderhoud dit dan ook intensief. Door jouw ruim opgedane ervaring als Netwerk Engineer help je graag anderen op weg en neem je anderen mee in jouw ideeën en oplossingen. Jij hebt alle eigenschappen die een Senior Netwerk Engineer moet hebben, namelijk: proc-actief, ondernemend, communicatief vaardig en verantwoordelijk. Daarbij neem je nog eens extra mee dat je sterk gemotiveerd bent om je verder te ontwikkelen. Jij bent klaar voor het ontwerpen van nieuwe netwerken en het oplossen van complexe incidenten. Oftewel, jij staat te trappelen om een nieuwe uitdaging! Ben jij diegene met een MBO 4 of HBO diploma, minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Netwerk engineer en heb jij je CCNA en CCNP gehaald? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding (richting informatica is een pré)
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Netwerk Engineer, netwerkbeheerder, netwerk specialist of een soortgelijke functie
 • Kennis van meerdere Netwerken, firewalls en applicaties zoals o.a.: Juniper, Palo Alto, F5 (BIG IP, ATM, LTM, GTM), Info Blox en Aruba
 • Jij hebt als Senior Netwerk Engineer jij boordevol kennis van en ervaring opgedaan met security, firewalls, netwerkprotocollen, netwerk architecturen, switching en routing
 • Jij kan prima uit de voeten met de Engelse taal, zowel geschrift als in communiceren

Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration!

Wat we bieden:

We zeiden het al: wij verliezen nooit de persoonlijke belangen van onze medewerkers uit het oog. Dit doen we door veel te investeren in jou. Jouw certificaten, je soft skills, jouw ontwikkeling, wij regelen dit voor je! Verder bieden wij het volgende:

 • Een aangenaam goed salaris
 • Lease-auto of Mobiliteitsvergoeding
 • Recht op 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Meerdere bonusmogelijkheden 
 • Korting op jouw zorgverzekering
 • Samen zorgen wij ervoor dat je doorgroeit: certificaten worden door ons vergoed
 • Leuke borrels, feesten en activiteiten

Beleving en plezier op de werkvloer: dat is waar wij voor gaan, elke dag!

Word jij een van onze nieuwe Senior Netwerk Engineers, wil je meer informatie of heb je vragen over de desbetreffende vacature? Neem dan contact op met Belinda Gouman (tel: 06-53660040 of mail naar belinda.gouman@dpa.nl).

Je werkomgeving:

DPA IT is gespecialiseerd in ICT Infrastructuur. Bij ons draait het nog echt om mensen. We leveren snel en efficiënt IT-professionals, maar hierbij verliezen wij nooit de persoonlijke belangen van onze klanten én medewerkers uit het oog. Dit maken wij mogelijk omdat we het belangrijk vinden om veel te investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal!

Wij gaan voor de lange termijn relaties en zijn geïnteresseerd in de drijfveren van mensen. Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg en durven nee te zeggen als dat nodig is.

Als organisatie vervullen we vooral de rol van facilitator voor zowel klant als medewerker, want we geloven dat als we in het belang van mensen opereren, het resultaat vanzelf volgt.

Source: DPA Professionals