Functietype

Fulltime

Geplaatst op

22 dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

Help jij onze klanten in de publieke veiligheidssector de stap te maken naar de high performance organisatie van de 21e eeuw?

Wat ga je doen?
Als Senior .NET ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor (een deel van) het ontwerp van een of meerdere systemen. Deze rol vereist communicatie en interactie met meerdere ontwikkel- en testteams en met de andere ontwerpautoriteiten. In jouw rol treedt jij op als de vertegenwoordiger van de technische aspecten van het systeem bij het overleg met de klant.

Wat breng je mee?
Jij bent veelzijdig en bereid om die extra stap te zetten die soms nodig is. Jij bent proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Jij bent analytisch sterk, gaat op je doel af en behaalt graag resultaat, samen met je team. Daarnaast heb jij:

• Een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal 5 jaar aantoonbare praktijkervaring met .NET backend ontwikkeling
• Kennis van C#, .NET framework, .NET Core
• Relevante Microsoft certificaten
• Ervaring in het gebruik van tooling als Azure DevOps en GIT
• For this position it is required to master the Dutch language fluently.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to be part of our story?


Waar kom je terecht?
CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig. In jouw rol werk je bij ons aan projecten die invloed hebben op het dagelijkse leven van miljoenen mensen in Nederland. Onze overheidsklanten hebben elk te maken met hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren.

Als Senior .NET Developer kom je te werken voor de unit Defensie onderdeel van de sector Government Je komt terecht in een uitdagende omgeving en zal je deel uitmaken van een zeer betrokken en hecht team.

In deze dynamische internationale omgeving houden onze mensen zich in opdracht bezig met activiteiten die uiteen lopen van oplossingen en diensten voor cyber security, cloud computing, secure hosting, tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Adjai Soebhag, Director Consulting Services via

adjai.soebhag@cgi.com

of 06-1392 1613.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via

.

Wij hebben een Global Recruitment Policy dat wij niet samenwerken met externe partijen.
Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl