Salaris

€3k - €4k Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

Beschrijving


In deze rol zijn we op zoek naar een Senior Marketeer die de eerste stap wil maken richting Management. In deze rol zal je een team onder je hebben van 3 collega's en deze aansturen.

Bedrijfsomschrijving

Als erkend opleidingsinstituut en eventorganisatie zorgt het bedrijf ervoor dat professionals een vervolgstap maken in hun kennis, netwerk en carrière. Dit doen wij voor professionals binnen de vakgebieden ICT, Privacy, Industry en Finance. Ze zijn een hechte club jonge, ambitieuze mensen, die in een open en professionele sfeer hard werken aan het succes van events.

Omschrijving

Je werkt samen in verschillende projectteams waarbij jij de strategische marketingplannen opstelt, de marketingcampagnes coördineert en verantwoordelijk bent voor de verdere implementatie van jouw segment(en). Ook zorg jij ervoor dat onze database blijft groeien. Dit doe je door alle mogelijke marketingkanalen in te zetten, zoals onze website, e-mails, online advertising, social en partnerships met mediapartijen. Je weet wat deze doelgroep beweegt en vindt het een uitdaging om steeds het maximale uit het marketingbudget te halen.

Tot slot ben jij het aanspreekpunt voor collega's en ben je leidinggevend in deze rol. Jij maakt hier vanuit je kennis in marketing je eerste stap richting Marketing Management.

In de rol zitten aspecten zoals:

Projectmanagement
Je krijgt veel energie van het uitvoeren van verschillende projecten tegelijkertijd. Je bewaakt de voortgang, het (marketing)budget en de kwaliteit. Samen met het projectteam breng jij het event tot een succes!

Analyse & data gericht
Jij houdt van data! Met jouw kennis van CRM en Google Analytics weet je altijd sterke (doelgroep)analyses te maken. Je schrikt niet van grote hoeveelheden data en kunt deze omzetten naar slimme acties.

Content & copywriting
Jij weet welke content jouw doelgroep beweegt. Je regelt en schrijft altijd de beste teksten en mooiste campagne materialen voor onze e-mails, website en advertorials.

Profiel van kandidaat

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een kandidaat met:

- Een Bsc of Msc op marketing;

- Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

- 3-7 jaar werkervaring in Marketing;

- Een senior marketeer of marketing manager die een vervolgstap wil zetten;

- Iemand waarbij termen zoals ROI / Clickbait / Conversionrate heel bekend zijn.


Aanbod

Naast een mooi basissalaris krijg je:

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals Pensioenregeling, 25 vakantiedagen en vakantiegeld;

- Bedrijfsgerelateerde bonus;

- De mogelijkheid om je te ontwikkelen als Marketing Manager.