Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Senior Kwaliteitsmanager Food (hbo/wo)

Zoutkamp

 

Functieomschrijving

Om diverse QA projecten te begeleiden en in de toekomst de kwaliteitsborging op het hoogste niveau te houden, is er momenteel een vacature voor een Senior Kwaliteitsmanager.

 

Er is veel vrijheid om eigen invulling te geven aan je werk. Je krijgt de volle support vanuit de directie. Je kijkt met een kritische blik naar diverse (QA) processen en je verbetert waar mogelijk. Door uitbreiding van het productassortiment is er bijvoorbeeld een breed opgezet kwaliteitssysteem. Je speelt een essentiële rol bij de vereenvoudiging hiervan.

 

Daarnaast stuur je het QA/QC team in de goede richting. Op de QA afdeling werken 9 medewerkers, op het laboratorium 6 medewerkers en er werken 3 medewerkers in de fabriek. Al deze medewerkers vallen onder jouw aansturing. Je motiveert en inspireert je medewerkers en coacht ze in hun (persoonlijke) ontwikkeling.

 

Meer weten over het werken bij Heiploeg International BV? Lees hier het verhaal van Hans Luit, directeur van Heiploeg International BV.

 

"Je vervult als Senior Kwaliteitsmanager een belangrijke spilfunctie. Naast jouw rol als manager de medewerkers in de goede richting te sturen, ben je als QA specialist ook in staat diverse kwaliteitsprocedures strak te trekken."

 

Functie-eisen

Je bent een ervaren kwaliteitsmanager uit de food industrie met bewezen managementkwaliteiten. Je beschikt over inhoudelijke kennis van kwaliteitssystemen zoals IFS en BRC en je bent op de hoogte van de eisen van certificerende instanties en klanten. Kortom, je bent een daadkrachtige verbinder en daarnaast een echte QA specialist.

 

Wat is verder van belang voor deze vacature:

  • Je beschikt over een afgeronde wo of hbo opleiding gerelateerd aan de food zoals levensmiddelen- of procestechnologie of aanverwant
  • Je hebt minimaal 5 jaar QA/QC ervaring opgedaan in de levensmiddelenindustrie
  • Naast passie voor kwaliteit ben je een geboren leidinggevende. Je hebt een coachende manier van leidinggeven en een natuurlijk overwicht
  • Je bent fulltime, 40 uur per week, beschikbaar
  • De Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheers je in woord en geschrift
  • Je bent analytisch sterk, je communiceert helder, je behoudt goed het overzicht en je bent een echte teamspeler

 

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende organisatie die volop in beweging is. Momenteel worden er tientallen miljoenen geïnvesteerd in gebouwen en machines.

 

Wat biedt Heiploeg jou nog meer:

  • Bij gebleken geschiktheid treed je direct in dienst bij Heiploeg. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband
  • Je ontvangt een uitstekend marktconform salaris.
  • Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en er is een pensioenregeling
  • Een prettige werksfeer en een persoonlijke en collegiale werkomgeving

Over het bedrijf

H
H
H
H

Heiploeg

Professionals in Food is er trots op actief te zijn in de levensmiddelenindustrie. Wij steunen food professionals bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Daarbij focussen wij, net als onze opdrachtgevers, op kwaliteit.

Wij zijn altijd op zoek naar food professionals met een afgeronde opleiding op mbo niveau of hoger.  Binnen de food sector bemiddelen wij veel voor banen binnen kwaliteit, productie, R&D, supply chain, laboratorium en marketing en sales. 

Het merendeel van onze vacatures betreft vaste banen, waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.  In andere gevallen start je op detacherings- of uitzendbasis of, wanneer je ZZP'er bent, als ZZP'er. Vaak vind je deze informatie al terug in de vacature zelf, net als de overige arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn. 

Ben jij een food professional en op zoek naar een nieuwe job?  Kijk eens op onze pagina of we momenteel een interessante nieuwe job voor je hebben of laat je gegevens achter middels een open sollicitatie. We nemen met iedereen binnen vijf werkdagen contact op, dus je hoort snel van ons terug! 

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers

Opgericht

2010