Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

Werk jij graag op de grens van het onmogelijke en geef jij onze klanten bij de unit Public Transport een beslissende voorsprong in de markt? En ben jij een gedreven en ondernemende professional die vooroploopt in zijn/haar vakgebied?

Wat ga je doen?
Als Java consultant bij CGI maak je deel uit van de grootste en meest actieve Java community van Nederland. Als gedreven ontwikkelaar help je complexe systemen te realiseren voor onze klanten. Je maakt in eenvoudige taal aan een klant duidelijk welke software oplossingen op zijn of haar organisatie van toepassing kunnen zijn. Je legt de verbinding tussen business en techniek bij onze klanten. Je geeft helder en goed advies en vertaalt business eisen en wensen naar slimme oplossingen, gebaseerd op Java technieken zoals JEE en Spring Framework. Je werkt in teamverband en Continuous Integration en Continous Delivery zijn voor jou heel gewoon. Bovendien besteed je continu aandacht aan je Java-kennis zodat deze up-to-date blijft. Je helpt je team door het delen van je kennis en ervaring.

Wat breng je mee?
Jij hebt je ontwikkeld op het gebied van Object Oriëntatie en nieuwe technologieën en beschikt over specifieke kennis van het J2EE platform. Jij krijgt energie van het werken in een Agile omgeving. Jij bent een ambitieuze sterspeler die zich onderscheidt door daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht. Verder heb je:
• Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
• Minimaal vier jaar ervaring als ontwikkelaar in verschillende Java projecten;
• Specifieke kennis van IDE zoals Eclipse of Netbeans even als frameworks zoals Spring, JBoss Seam, Oracle ADF, Hibernate en methoden en technieken als Scrum en UML;
• Up-to-date certificeringen (Sun of Oracle).

Waar kom je terecht?
Als Senior Java Developer kom je te werken voor de business unit Public Transport. Dagelijks reizen miljoenen mensen kriskras door Nederland met het openbaar vervoer en de komende jaren zal dat aantal nog fors doorgroeien. Een steeds complexere puzzel die continu om innovaties vraagt. CGI Public Transport is dè openbaar vervoer specialist binnen de sector Transport & Logistics. Deze sector bundelt de rijke ervaring van ruim 400 specialisten in Nederland en 3.000 wereldwijd, met alle vervoersmodaliteiten. We beschikken over domein overstijgende kennis die jij direct kunt gebruiken in je werk. CGI Public Transport biedt je veel vrijheid en is een stimulerende omgeving om in te werken waarbij je je collega’s kent omdat we werken in kleine (DevOps) teams. Je kunt jezelf zijn en je kunt er groeien, als persoon en als professional. “Work hard – Play hard is een belangrijk motto binnen CGI Public Transport.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Peter Mondeel (Director Consulting Services) via (06) 2049 2375 of via

peter.mondeel@cgi.com


Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Saira Khan via (088) 564 0000 of via

saira.khan@cgi.com

.

Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Kijk dan snel op https://www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl