Salaris

$4k - $5.3k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

18 dagen geleden

Locatie

Groningen, GR

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Als Senior Java Developer kom je te werken bij een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut. Dagelijks is dit instituut verantwoordelijk voor de juiste samenwerking, toegankelijkheid en communicatie voor circa 9000 interne gebruikers. 

In een team van elf ontwikkelaars ben je als Senior Java Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van functionele ontwerpen naar technische oplossingen. Deze projecten bestaan o.a. projecten zoals het implementeren van Elastic Search en het koppelen van CMS. Ook fungeer je als vraagbaak voor je collega’s op het gebied van backend softwareontwikkeling. Daarnaast denk je graag mee op het gebied van architectuur qua mogelijke oplossingen en innovatie.  

Momenteel zijn ze bij dit instituut actief bezig met het implementeren van CI/CD, als senior Java Developer is aan jou de taak om dit in juiste banen te begeleiden. 

Wil jij als senior Java Developer in teamverband dagelijks bijdragen aan een zo goed mogelijke gebruikservaring? Reageer dan nu! 

Functieomschrijving

Wil jij als Senior Java Developer dagelijks meedenken over diverse architectuur oplossingen? Ga jij graag met je collega’s op zoek naar de beste oplossing? Lees dan snel verder! 

 • Doorontwikkelen van diverse applicaties met behulp van o.a. Java 8; 
 • Huidige en toekomstige projecten in goede banen leiden; 
 • Meedenken over architectuur en innovatiemogelijkheden; 
 • Zelfstandig kunnen werken. 

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau; 
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring; 
 • Aantoonbare ervaring met Java 8 en Webservices;
 • Kennis van CI/CD en Elasticsearch is een pré;
 • Je bent zelfstandig en kritisch op je eigen werk en die van je collega’s. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris tot max 5300,- op basis van een 38-urige werkweek; 
 • Mogelijkheid om thuis te werken; 
 • Volledig vergoed ouderschapsverlof; 
 • Flexibele werktijden. 

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Computer/IT Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl