StackOps B.V.
FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Fulltime
AANVULLENDE VERGOEDING
€4000-€6200
LOCATIE
Utrecht, UT
GEPLAATST
13 dagen geleden

Beschrijving

Heb jij drie jaar of meer werkervaring als IT auditor (RE)? Ben jij toe aan een stap waar bij je meer als adviseur en verbeteraar aan de slag gaat? Maak dan een stap richting deze consultancy club en ontdek de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als IT auditor binnen deze consultancy club ga je het voortouw nemen. Je gaat klanten begeleiden bij complexe IT-vraagstukken en je gaat je collega’s daarin aansturen. Je bent eigenlijk de kapitein op het schip bij de klant. Het grootste gedeelte van je werk is namelijk advies geven en waar nodig verbetervoorstellen doen.

Dit doe je binnen verschillende projecten en op verschillende niveaus, zowel strategisch als operationeel kan jij uitstekend uit de voeten. Je kent de klant als geen anders, doorgrondt hun problemen razendsnel en je voelt waar de klant behoefte aan heeft.

Je gaat dus adviseren, verbeteren en behoeftebepaling doen bij de klanten en neemt daarin je collega’s mee. Zodat uiteindelijk de klant blij is, je collega’s blij zijn en je weer met energie het volgende probleem kan gaan aanpakken.

Wie ben je?

Een IT auditor met een RE diploma op zak en tussen de drie en vijf jaar ervaring als IT auditor. Je hebt ervaring met het aansturen van collega’s en het aanpakken van issues bij de klant. Het mooiste zou zijn als je al meerdere sectoren hebt gezien, zodat je ook weet wat je leuk vindt. Zelf bevinden ze zich vooral in de financiële sector (vermogensbeheerders, banken, pensioenfondsen) en lossen ze hier governance vraagstukken op voor klanten in de randstad.

Verder heb je:

- Minimaal HBO diploma;
- Een RE diploma op zak;
- Minimaals drie jaar ervaring als IT auditor;
- Werkervaring binnen meerdere sectoren (pré).

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende baan met veel uitdaging. Doordat je naast verschillende klanten, verschillende opdrachten ook nog een team van collega’s aanstuurt is je dag vol variatie. Het belangrijkste is dat je als adviseur en verbeteraar fungeert voor je klant waardoor je iedere dag vol energie elk probleem kan gaan aanpakken. Je kan ondernemerschap gaan pakken zonder de nadelen van echt zelf ondernemer te ondervinden.

Daarnaast:

- Krijg je een salaris dat kan oplopen tot €6.200,- (senior), uiteraard ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Leaseauto;
- Een telefoon, laptop etc. van de zaak;
- Flexibel in te delen werkweek, je beheert je agenda en uiteraard kan je ook thuiswerken in deze periode;
- De kans om een groep fijne collega’s aan te sturen en samen klanten te gaan helpen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een kleine consultancy partij die zich richt op governance vraagstukken binnen de financiële sector. In plaats van een IT auditor is iedereen een adviseur om klanten zo goed mogelijk te helpen hún doelen te verwezenlijken. De focus ligt op het beheersen van IT en vooral op technologische innovatie. Doorpakken, ondernemerschap maar ook gezelligheid zijn kernwoorden die hier passen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

joost@stackops.nl

Over het bedrijf

StackOps B.V. logo

StackOps B.V.

Wij vinden en bieden niet zomaar Infrastructuur, Netwerk, Security specialisten aan. Nee, wij leveren succes door groei. Omdat we groei centraal stellen weten we ook wat de beste match is om dit te behalen.

Hier is onze hele organisatie op ingericht. Team, structuur en werkwijze. Wij blijven gefocust op ontwikkelingen in de markt. En daarom beheert ook elk teamlid zijn of haar eigen specialisme en regio in Nederland.

Met elkaar werken we elke dag keihard aan een succesvolle toekomst. Door te ontdekken wat jouw dromen en ambities zijn, eerlijk te zijn in ons advies en groei centraal te zetten kunnen we samen maximaal resultaat bereiken. En dat is pure winst! Dit is nieuw.

BEDRIJFSGROOTTE
10 tot 19 werknemers
BRANCHE
Staffing/Employment Agencies
OPRICHTINGSJAAR
2018
WEBSITE
http://www.stackops.nl