Senior Constructeur Waterbouw

Sweco

De Bilt, UT

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
De Bilt, UT, NL
Fulltime
LOCATIE
De Bilt, UT
GEPLAATST
30+ dagen geleden


Binnen een team van junioren, medioren en senioren werk je samen aan eenvoudige en complexe waterbouwkundige constructies. Bij ons krijg je de mogelijkheid om, vanuit je ervaring en ambitie jezelf verder te ontwikkelen. De sfeer binnen ons team is informeel en collegiaal. We zetten ons samen in om elke dag steeds beter te worden.


Samen met collega’s en onze opdrachtgevers creëer je de meest toonaangevende waterbouwkundige constructies in Nederland en daarbuiten! We werken bijvoorbeeld aan projecten als de renovatie van de Vizierstuwen in de Nederrijn en Lek, de grootste polder- en boezemgemalen van Nederland, de nieuwe zeesluizen in IJmuiden en Terneuzen, de Maasdeltatunnel en de Fehmarn Belt Tunnel tussen Denemarken en Duitsland. Voor dit soort projecten verzorg jij zelfstandig de constructieve berekeningen en stel je de bijbehorende adviesrapportages op. Daarnaast ontwikkel je je in de constructieve kennisvelden, om in de toekomst ook de meest complexe opgaven te beheersen. Als ervaren constructeur behoort het coachen en begeleiden van junioren uiteraard ook tot je taken.Dit is wat jij meebrengt  • Een afgeronde hbo-/wo- opleiding Civiele Techniek en minimaal 8 jaar ervaring als constructeur en je hebt affiniteit met waterbouwkundige constructies
  • Je bent in staat om zelfstandig constructieve berekeningen en adviezen op te stellen, die voldoen aan alle hiervoor geldende normen en richtlijnen
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de principes van projectmatig werken
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en competitief ingesteld
  • Je bent ambitieus en wilt je graag ontwikkelen in een professionele omgeving met toonaangevende projecten


Dit is wat je van ons kunt verwachten  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne werkomgeving die bruist en verschillen omarmt
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand


Ontwerp slimme oplossingen en realiseer impactvolle verandering


“Voor mijn team zoek ik een ervaren constructeur die de uitdagingen in ons werkveld overziet en die van daaruit helpt om onze inhoudelijke kwaliteit nog verder te ontwikkelen en te borgen. Spreekt jou dit aan? Dan maak ik graag snel kennis met je!”
- Jan-Hein Poodt – Manager constructieve Waterbouw

Binnen een team van junioren, medioren en senioren werk je samen aan eenvoudige en complexe waterbouwkundige constructies. Bij ons krijg je de mogelijkheid om, vanuit je ervaring en ambitie jezelf verder te ontwikkelen. De sfeer binnen ons team is informeel en collegiaal. We zetten ons samen in om elke dag steeds beter te worden.


Samen met collega’s en onze opdrachtgevers creëer je de meest toonaangevende waterbouwkundige constructies in Nederland en daarbuiten! We werken bijvoorbeeld aan projecten als de renovatie van de Vizierstuwen in de Nederrijn en Lek, de grootste polder- en boezemgemalen van Nederland, de nieuwe zeesluizen in IJmuiden en Terneuzen, de Maasdeltatunnel en de Fehmarn Belt Tunnel tussen Denemarken en Duitsland. Voor dit soort projecten verzorg jij zelfstandig de constructieve berekeningen en stel je de bijbehorende adviesrapportages op. Daarnaast ontwikkel je je in de constructieve kennisvelden, om in de toekomst ook de meest complexe opgaven te beheersen. Als ervaren constructeur behoort het coachen en begeleiden van junioren uiteraard ook tot je taken.
Solliciteren


Dit is wat we jou bieden


Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een marktconform salaris, 32 vakantiedagen, vakantietoeslag en een uitstekende pensioensregeling. Daarnaast krijg je bij ons veel regie. Bijvoorbeeld over waar je werkt en wanneer. En hoe je je tijd indeelt. Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten, een persoonlijk keuze budget en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.


Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s, een jaarlijks terugkerend festival, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.
Solliciteer op deze functie


Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!


Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Jan- Hein Poodt, teammanager constructies waterbouw via +31 6 21 80 62 48. Of

jan-hein.poodt@sweco.nl

. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Nicole van Boxtel via + 31 6 20 95 51 99 of via

nicole.vanboxtel@sweco.nl

.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren

Over het bedrijf

Sweco

BRANCHE
Other/Not Classified