Salaris

€45k - €70k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor een hechte, informele en jonge club gespecialiseerd in Transport Management Systemen voor de vracht en havensector zijn wij op zoek naar een Senior .Net C# Developer. Een goede, sociale communicator die samenwerking en passie voor het vak key vindt. En die durft te sparren, dromen en pionieren!

 

Deze organisatie van 150 man (waarvan 9 IT-toppers) zorgen er al 30 jaar voor dat internationale transport tot in de details kunnen worden berekend, ingepland en gemanaged, bijvoorbeeld in de Rotterdamse haven. Hierdoor worden kosten, materialen, arbeid, ontwerpen en oplevering perfect en just-in-time op elkaar afgestemd. Ze zijn marktleider én pionier in Nederland en hebben een sterke focus op innovatie van het platform als hun ontwikkelaars. Zij bieden zowel services aan op het gebied van HR-gerelateerde zaken, financiële diensten en ICT. Ze ontwikkelen management systemen, mobiele apps, portalen en API’s. En daarnaast staan er nog 4 nieuwe applicaties/modules in de pipeline voor het komende jaar.

 

Jouw kartrekker / Lead rol

De IT-afdeling, bestaande uit 7 .Net C# Developers is een hechte groep professionals die graag experimenteert en nieuwe ideeën aandraagt. Wegens groei van het platform, klantenbestand en het IT team zoeken ze een Senior (en nog een Medior daarnaast ivm de groei!) die de uitdaging aan wilt gaan. In deze positie ben je de kartrekker, je werkt hands-on mee aan de nieuwe en bestaande software. Zo denk je mee over de road map en voer je code reviews uit. Hierbij is er veel ruimte tot sparren en experimenteren.

 

De organisatie gebruikt de nieuwste technologieën zoals .Net Core, Asp.Net Core, C#, Azure, T-SQL en design patterns en zijn bezig met de ontwikkelstraat DevOps & CI/CD proof te maken. Je team bestaat uit ervaren .Net Developers zie zich richten op clean coding en continue verbetering van de ontwikkelstraat.

 

Wat je meeneemt:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting IT;
  • 5+ jaar ervaring met programmeren in .Net en C#;
  • De social skills om je team mee te krijgen en de nieuwsgierigheid te experimenteren;
  • Pré: ervaring met Azure, .Net Core, Asp.Net Core en/of DevOps;
  • Nederlands sprekend.

 

Wat je kan verdienen:

  • Een salaris oplopend tot €70.000 afhankelijk van ervaring;
  • 24 vakantie dagen;
  • Reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en volop studiemogelijkheden;
  • Een gezellige & informele organisatie, nuchter en met humor.