Salaris

€3k - €5k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Bunnik, UT

functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een IT bedrijf die actief is binnen de Transport en Logistiek ben ik zoekende naar een Senior BI Specialist met sterke ETL skills. Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team van 12 collega's waarin je transportorganisatie helpt om meer data gedreven te werken. Ze werken hier volgens de Scrum werkwijze middels sprints en afwisselende doelstellingen die bijvoorbeeld gericht zijn op het uitbreiden van de Datawarehouse of het creëren van Power BI oplossingen. 

De werkwijze is hier pragmatisch en no-nonsense met natuurlijk oog voor klant en collega's. Daarnaast houden ze van games en een lolletje op z'n tijd. Lijkt het je leuk en uitdagend om voor de klanten van deze organisatie 'de specialist' te zijn op data gebied en ben jij een teamplayer? Dan is dit de perfecte rol voor jou. 

Functieomschrijving

Als Senior BI Specialist hou jij je bezig met het doorontwikkelen van de eigen BI product die speciaal is afgestemd voor de eindklant. Hierbij kun je denken aan het implementeren van data oplossingen, het verzorgen van Power BI oplossingen, het uitbouwen/beheren van de Datawarehouse en het meest belangrijke: het transformeren en integreren van grote datastructuren. De datamodellen worden ontworpen middels Kimball. 

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 5 jaar BI ervaring en SQL kent geen geheimen voor jou;
- Je hebt kennis van de theorieën en modellen voor BI architectuur en Datawarehouse;
- Je bent goed in het datamodelleren middels Kimball;
- Je bent analytisch, communicatief vaardig in het Nederlands, proactief, energiek en accuraat;
- Je bent gecertificeerd op Microsoft BI gebied (bijvoorbeeld DWH tools of als pré: Azure);
- Je hebt ervaring met de Scrum/Agile werkwijze.
 

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt hier:
·       Een uitdagende afwisselende functie in een groeiend bedrijf, actief in een snel veranderende markt;
·       Super leuke collega’s die allemaal vooruit willen, een gezellige informele werksfeer en alle ruimte en flexibiliteit om zowel vanuit huis als op kantoor te werken (post-corona);
·       Extra is een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000,- per jaar, waarbij je ook nog een hele werkweek aan uren mag besteden aan je eigen ontwikkeling;
·       Een unieke werkplek, in een van de mooiste historische gebouwen van Bunnik; 
·       Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
·       Een heel aantrekkelijke vakantie-bonus-regeling!

Interesse? reageer dan met je meest recente CV via alireza@careervalue.nl. Je kunt me ook bereiken via 0628491599. Succes!

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: alireza@careervalue.nl.