Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij een enthousiaste en gedreven Senior Accountmanager die vanuit een adviserende rol commerciële successen weet te behalen? Onze opdrachtgever, Liad Electronics, zoekt een Senior Accountmanager die verantwoordelijk wordt voor de verkoopresultaten van de organisatie. Je gaat actief op zoek naar nieuwe, passende klanten, waarmee je nauw contact onderhoudt. Naast de acquisitie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande klantrelaties. Je adviseert, brengt offertes uit, voert contractonderhandelingen en verkoopt. Verkooptrajecten duren vaak lang. Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en op basis daarvan ontwikkel je een marktvisie. Je neemt deel aan beurzen en vertegenwoordigt het bedrijf. Je bent voornamelijk onderweg om klanten in Nederland te bezoeken. Klantbezoek in het buitenland kan ook tot de mogelijkheden behoren en zal maximaal 20% van je tijd in beslag nemen. Er is alle ruimte om je eigen tijd op je eigen wijze in te delen, het eindresultaat is belangrijk!

 

Profiel

 

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding.
 • Meerdere jarensuccesvolle saleservaring in een vergelijkbare omgeving.
 • Ruime kennis op het gebied van de productie van elektronica.
 • Proactief in het acquireren, opbouwen en uitbreiden van het klantenbestand en netwerk.
 • Gedreven, zelfstandig, leergierig en resultaatgericht.
 • Communicatief sterk, overtuigend en representatief met een scherp technisch commercieel inzicht.
 • Een doorzetter, die vanuit een adviserende rol commerciële successen weet te behalen.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Duits is een pré.
 • Bij voorkeur woonachtig op bereisbare afstand van Breda.

 

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

 

 • Uitdagende positie met veel ruimte voor eigen initiatief in een succesvol bedrijf actief in een groeiende markt met veel toekomstperspectief.
 • Financieel gezonde en stabiele werkgever.
 • Prima arbeidsvoorwaarden met onder andere een auto van de zaak.

 

Onze opdrachtgever

 

Onze opdrachtgever, Liad Electronics, is een gespecialiseerd bedrijf voor printassemblage, het op printplaten zetten van elektronische componenten voor hoogwaardige professionele elektronica. Het familiebedrijf bestaat meer dan 25 jaar en is gevestigd in Breda. Met een team van circa 35 medewerkers worden klanten succesvol bediend. Er wordt met een hoge automatiseringsgraad geproduceerd, waarbij Liad Electronics zich op basis van flexibiliteit, kwaliteit, diversiteit, doorlooptijd en complexiteit onderscheidt. De organisatie levert de hoogwaardige, complexe producten aan verscheidene industriële klanten. Deze klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en Duitsland binnen een nichemarkt. Daarnaast leveren zij ook onder andere aan klanten in Noorwegen, Maleisië en Noord-Amerika. Liad Electronics staat in de markt bekend als een flexibele, betrouwbare toeleverancier met een duidelijke focus. Het toekomstperspectief van de organisatie ziet er zeer rooskleurig uit. De cultuur van het bedrijf is te omschrijven als informeel, open, flexibel en transparant. Medewerkers zijn betrokken en het verloop is gering.