Functietype

Fulltime

geplaatst

8 dagen geleden

Locatie

Oisterwijk, NB

Beschrijving

Senior ABAP Ontwikkelaar
Fulltime

Basiq Dental (Oisterwijk) is op zoek naar een fulltime ABAP ontwikkelaar, een professional die samen met zijn collega’s onze ICT-omgeving naar een hoger plan tilt. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn we?
Basiq Dental is een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de Europese dentale sector. Het succes van de onderneming komt voort uit onze focus op innovatie en de voortdurende zoektocht naar kansen en verbeteringen en de slagkracht om dat te verzilveren.

Word jij onze nieuwe collega, dan kom je terecht in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Wij bieden een ICT-rol voor een doorzetter met ervaring, die onderdeel wil zijn van een dynamisch team en meebouwt aan de verdere groei van de onderneming.

Wat ga je doen?
Ons ICT-landschap wordt gevormd door software van onder andere SAP, Commerce Cloud, CPI, KNAPP, Winshuttle en Slimstock. De SAP modules SD, MM, WM, TRM, FI en CO worden door ons gebruikt. De sleutelrol die ICT in de onderneming speelt maakt dat je met alle disciplines te maken hebt, waaronder warehouse, logistiek, marketing, verkoop en customer service. Samen met jouw collega’s hou jij je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (complex) maatwerk.

Je bent in staat om bedrijfsprocessen te doorgronden en werkt nauw samen met de functionele SAP consultants om behoeftes uit de business te inventariseren en te vertalen naar functionele en technische specificaties.

Wie zoeken wij?
Wij komen graag in contact met een ervaren (senior) ABAP ontwikkelaar die denkt in oplossingen en verbeteringen, gaat voor kwaliteit en tevens voldoet aan de volgende functie-eisen:
  • Minimaal 5 jaar als SAP ABAP Ontwikkelaar / SAP ABAP Developer.
  • Ervaring met het ontwikkelen in de SAP FICO en/of SAP SD/MM en/of SAP WM module.
  • Ervaring met ABAP OO, IDocs, SAPUI5, SAP ITS en SAP S/4 HANA is een sterke pre.
  • Je hebt ervaring met CPI, EDI / interfacing, end-to-end implementaties, upgrades, migraties en conversies.
  • Zeer sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een teamspeler.

Gevraagde competenties
Pragmatisch, hands-on, probleemoplossend, secuur, collegiaal en een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Wat bieden wij je?
Wanneer jij ons team komt versterken, dan bieden wij jou een zeer dynamische omgeving bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de dentale sector. Omdat jij je talenten meebrengt, bieden wij jou een omgeving waarin je die ten volle kunt benutten. Een marktconforme salariëring hoort daar uiteraard bij. Daarnaast bieden we je een stevig commitment. Want ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, dan zit je bij ons voor jaren goed!

Interesse of vragen?
Heb je interesse in deze functie of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Jeanne Baltussen, per e-mail

pz@basiqdental.com

. Je sollicitatie, cv inclusief motivatie, kun je naar hetzelfde e-mailadres sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.