Type functie

Fulltime

Geplaatst op

28 dagen geleden

Beschrijving

Ben je gespecialiseerd in het implementeren van managementsystemen zoals bijvoorbeeld ISO27001? Wil jij helpen met het verder ontwikkelen van de kwaliteit van informatiebeveiliging? Ga dan aan de slag als Security Consultant.

Wat ga je doen?

Als Security Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van managementsystemen bij onze klanten, denk hierbij aan ISO27001, ISO9001 of NEN7510. Je helpt klanten zodat zij zelfstandig de digitale omgeving kunnen gaan aanpassen en waar nodig verbeteren. Dit is gericht op informatiebeveiliging, kwaliteit en privacy. Je bent dus vooral bezig met adviseren , het maken van bedrijfskundige keuzes, en audits.

Daarnaast ondersteun je klanten bij:

- Het opstellen van beleid en afspraken;
- Het uitvoeren van interne audits;
- Het uitvoeren van derde partij audits.

Wie ben je?

Als Security Consultant heb je minimaal 2 jaar ervaring met het implementeren van managementsystemen. Daarnaast heb je kennis van privacy en informatiebeveiliging en ben je bekend met ISO27001, ISO9001 en NEN7510.

Verder heb je:

- Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bedrijfskunde of informatica;
- Een CISA certificering of ben je bereid om deze te halen op hun kosten;
- Een perfecte kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat mag je verwachten?

Naast een uitdaging als Security Consultant binnen een informeel en professioneel team zorgen ze ook goed voor de collega’s. Hierbij moet je denken aan:

- Volop trainingen en opleidingen, denk bijvoorbeeld aan het halen van je CISA;
- Salaris dat loopt tot €6,000,- je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een leaseauto;
- Een laptop en telefoon;
- Collectief pensioen;
- 25 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen;
- Je kan locatie onafhankelijk of thuis werken.

Waar ga je werken?

In deze organisatie houden mensen van hard werken met elkaar en voor elkaar. Elke dag ga je een stapje harder voor de klanten en voor elkaar. Mensen zijn professioneel, deskundig en staan voor elkaar klaar. Met plezier naar je werk gaan is het allerbelangrijkste, dus daar gaan we ook elke dag voor. Ze hebben veel kantoren door heel Nederland evenals klanten, je kunt dus altijd en overal terecht. Interesse gewekt? Neem dan snel contact op!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

jordy@stackops.nl


Over het bedrijf

S
S
S
S

StackOps B.V.

Wij vinden en bieden niet zomaar Infrastructuur, Netwerk, Security specialisten aan. Nee, wij leveren succes door groei. Omdat we groei centraal stellen weten we ook wat de beste match is om dit te behalen.

Hier is onze hele organisatie op ingericht. Team, structuur en werkwijze. Wij blijven gefocust op ontwikkelingen in de markt. En daarom beheert ook elk teamlid zijn of haar eigen specialisme en regio in Nederland.

Met elkaar werken we elke dag keihard aan een succesvolle toekomst. Door te ontdekken wat jouw dromen en ambities zijn, eerlijk te zijn in ons advies en groei centraal te zetten kunnen we samen maximaal resultaat bereiken. En dat is pure winst! Dit is nieuw.

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Opgericht

2018