Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Scrum Master Periodieke Inspecties, STCA Amsterdam 
Ben jij de professional die wij zoeken om het Periodieke Inspectieteam binnen het Shell Technology Centre Amsterdam nóg verder te ontwikkelen? Je rapporteert binnen de ENGIE organisatie aan de Team Manager E&I en geeft operationeel leiding aan een team van ca. 15 FTE. 

Dit ga je doen als Scrum Master Periodieke Inspecties  
Je bent werkzaam binnen het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA). Het STCA is een van de drie wereldwijde R&D -onderzoekcentra van Shell. Met de toenemende vraag naar duurzame energieoplossingen ontwikkelt Shell innovatieve energie technologieën. Denk daarbij aan de ontwikkeling van betaalbare alternatieve en duurzame energie-oplossingen zoals het gebruik van biomassa, waterstof en de opslag van CO2. 

Binnen de ENGIE-Shell geïntegreerde afdeling Experimental Installations geef je operationeel leiding aan één van de twee Periodieke Inspectieteams. Dit team houdt zich bezig met de inspecties van de experimentele R&D installaties. Denk hierbij aan het controleren van de as-build situatie, de toegepaste assets en componenten, en het controleren van afwijkingen of niet (juist) werkende onderdelen waarbij ENGIE de volledige verantwoordelijkheid draagt. 

De gehele afdeling werkt volgens de Agile way of working waarbij continuous improvement en het wegnemen van obstakels een belangrijk onderdeel uitmaakt. Hiermee streven we naar het doorlopend verbeteren van de prestaties. Je bewaakt proactief over een veilige en effectieve uitvoering van de periodieke Inspectie-activiteiten. Het maandelijks rapporteren van de performance en de geïmplementeerde verbeteringen maken een belangrijk onderdeel van uit van je werk. Daarnaast ben je actief betrokken bij het doorvoeren van tactische verbeteringen waarbij je de schakel vormt tussen het leadershipteam van de afdeling Experimental Installations en het eigen team. Je hanteert een coachende stijl voor je team. Je bent goed in staat om continu te schakelen tussen de wensen van de klant en de contractafspraken die zijn gemaakt.

Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond en ziet het als een uitdaging naast een operationele verantwoordelijkheid ook bij te dragen aan tactische en strategische ontwikkelingen van de afdeling.

Je hebt een drive om continu te verbeteren, bent analytisch en hebt een helicopterview, brengt enthousiasme en energie, denkt in mogelijkheden en hebt ervaring met de Agile way of working.

Je voornaamste activiteiten bestaan uit 
 • Aansturen en coachen van het periodieke Inspectieteam 
 • Identificeren, implementeren en realiseren van verbetervoorstellen 
 • Het opstellen en uitdragen van de performance en continuous improvement rapportages 
 • Bewaken van budget en planning, “delivery to promise” 
 • Coördineren human resource planning 
 • Implementeren van procesverbeteringen en tactische optimalisaties 
 • Schakelen tussen het leadershipteam, R&D stakeholders en het eigen team 

Dit breng je mee 
 • Tenminste een afgeronde technische of bedrijfskundige MBO+/HBO-opleiding 
 • Je hebt werkervaring bij voorkeur binnen de petrochemie of industriële omgeving 
 • Ervaring met Lean, continuous improvement en de Agile way of working 
 • Leidinggevende ervaring 
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam 
 • Goede communicatieve en analytische vaardigheden 
 • Bewaakt het overzicht en overziet gevolgen van beslissingen voor de lange en korte termijn 
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties; verbinden, analytisch en pragmatisch 

Wat bieden wij je  
Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden. 

Wij zijn ENGIE 
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden

Zo kun je solliciteren 
Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Lilian van Son op 06 126 183 94 of per mail

lilian.van.son@engie.com

Additional Information
 • Main Tile: #Business_Development_NL