Functietype

Parttime

geplaatst

3 dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker zijn bij Compass Group betekent dat jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van het pand van onze opdrachtgever. Voor verschillende concepten in Amersfoort, Heerlen, Velsen Noord en Kerkrade zoeken wij een schoonmaakmedewerkers voor 8 - 20 uur per week, afhankelijk van de locatie. 

Amersfoort - 10 uur per week
Heerlen - 20 uur per week
Velsen Noord - 6-18 uur per week
Kerkrade - 10 uur per week

Wat ga je doen?

Van het schoonmaken van kantoorruimtes, algemene ruimtes tot het sanitair. Jij zorgt ervoor dat onze ruimtes goed gereinigd zijn.

 

  • Je doet jouw werk aan de hand van een programma. Hierin staat precies beschreven wat je moet doen, hoe je dit moet doen en wanneer je dit moet doen.
  • Je werkt met de nieuwste apparatuur en producten. Veiligheid voor onszelf, onze medewerkers en onze opdrachtgevers staat hierbij voorop.

 

Dit doe je natuurlijk met een glimlach en een goed humeur. Want voor jou is het zien van tevreden gasten belangrijk.

 

Dit ben jij

Je bent een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt en afspraken nakomt.

 

Verder:

  • Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van het Basisdiploma Schoonmaken (SVS). Heb je dit niet? Dan kun je deze opleiding op onze kosten volgen.
  • Een aantal jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie is mooi meegenomen

 

Natuurlijk vind je het leuk om onderdeel te zijn van een gezellig en divers team. Want dat is wat je bij iedere locatie vindt. Bij (naam concept) is er altijd ruimte voor een gezellig moment met je collega’s.

 

Dit bieden wij jou

Werken bij Compass Group betekent werken in een fijne omgeving met een goede werk- en privébalans. Iedereen is welkom bij ons en er is altijd wel een plek waar jij je thuis voelt. Bij ons kun je jezelf zijn. Dat vinden wij voor onze gasten en medewerkers het aller belangrijkst.

 

Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris volgens CAO
  • Contract voor (aantal uur) per week
  • 25 vakantiedagen en adv-dagen (op basis van een fulltime dienstverband)
  • Korting op een collectieve zorgverzekering en diverse andere verzekeringen
  • Afwisseling en voldoende ontwikkelmogelijkheden

 

Heb je interesse?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met (naam en functietitel) via (telefoonnummer).

 

Hoe werkt het na jouw sollicitatie?

Nadat wij jouw cv hebben ontvangen ontvang je van ons terugkoppeling. Wanneer jouw cv positief is ontvangen nodigen wij je uit voor de eerst volgende selectiedag in de regio. Tijdens deze selectiedag leer je de organisatie beter kennen en kun je op een ontspannen manier jezelf presenteren als potentieel nieuwe medewerker van Compass Group. Na deze dag weet jij direct of je met een nieuwe baan naar huis gaat.

 

Wil je graag meer weten over Compass Group? Hier vind je meer informatie.