Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

SAP EWM Consultant

 

Functiebeschrijving:

Help jij als SAP EWM consultant onze klanten de stap te maken naar de high performance organisatie van de 21e eeuw?

 

Wat ga je doen?

Als SAP EWM consultant adviseer je onze klanten in vraagstukken bij gebruik van SAP in het logistieke domein.

Samen met de klant werk je op locatie aan logistieke oplossingen. Daarbij ben je in staat je klant mee te nemen in je verhaal. Dit doe je door je te verdiepen in de klant problematiek. Je zet dit vervolgens om in haalbare oplossingen. Van idee tot implementatie ben je betrokken. Je hebt invloed op de gerealiseerde resultaten.

 

Naast een coördinerende en adviserende rol ben je bereid hands on werkzaamheden uit te voeren. Je bent van nature nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden van SAP en EWM. Je bent in staat deze kennis met veel passie te delen met jouw CGI collega’s. Je hebt een actief EWM kennisnetwerk.

 

‘Van CGI krijgen we de mogelijkheid om onszelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en kennis events. We delen veel kennis binnen onze SAP practice in Nederland en ook internationaal zoeken we elkaar op. Wereldwijd werken we samen en delen kennis met meer dan 3000 SAP Experts’

Elmar – SAP Consultant

 

Wat breng je mee?

Je bent communicatief vaardig, hebt een sterk gevoel voor organisatie en je hebt een 'can do' mentaliteit. Je neemt initiatief en deinst er niet voor terug om problemen op te pakken. Daarbij denk je in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast heb je:

  • Meer dan 3 jaar werkervaring als SAP Consultant
  • SAP- kennis van en (hands-on) ervaring met SAP EWM
  • Een afgeronde hbo- of academische opleiding (ICT/Logistiek)
  • Goede analytische vaardigheden
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Ons aanbod?

Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een community zoals onze ERP (SAP) Practice met ruim 3000 SAP professionals in meer dan 15 landen.

 

Op het gebied van SAP EWM kent CGI een internationale community. Je krijgt te maken EWM collega’s in Spanje, Frankrijk en Zweden die werken voor grote internationale bedrijven zoals Airbus. Zij wisselen kennis uit, ontwikkelen nieuwe ideeën en toepassingen en kennen elkaars sterke punten. Daarmee wordt je onderdeel van ons CGI verhaal.

 

“Wij willen het beste uit jou halen!

Are you ready to be part of our story?"

 

Waar kom je terecht?

Als SAP EWM consultant kom jij te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector Government. Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een betrokken en hecht team. Dit team is betrokken bij complexe innovatieve SAP projecten en services bij Defensie. Wij ondersteunen Defensie in haar continue proces van verandering naar een moderne, effectieve en efficiënte krijgsmacht. Bovendien help je mee aan een belangrijk aspect van onze maatschappij, de veiligheid van 17 miljoen mensen.

 

Voor Defensie zijn we een trusted partner met een jarenlange relatie. We zijn trots op het feit dat we de opdrachten, hoe complex ook, altijd voor elkaar weten te krijgen dankzij sterk teamwerk. Enthousiaste en gedreven mensen met een ‘can do’ mentaliteit, dat kenmerkt ons SAP team!

 

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Michel Laurijs, Director Consulting Services via michel.laurijs@cgi.com of 06-121 778 50.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.

 

Wij werken niet samen met externe partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Over het bedrijf

C
C
C
C

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Opgericht

1976