Functietype

Fulltime

geplaatst op

3 dagen geleden

Locatie

Haarlem, NH

Beschrijving

Sales Support Specialist (40 uur)
Ben jij communicatief vaardig en krijg jij energie van het omgaan met klanten? Ben je servicegericht en daarbij ook nog commercieel ingesteld? Dan hebben wij bij New Edition de ideale baan voor jou!

 

Wat ga je doen?
Als Sales Support Specialist richt jij je volledig op onze e-commerce klanten. Een onderdeel waar wij de komende jaren veel groei verwachten. Je checkt dagelijks de orders, verwerkt de bestellingen en zet deze door naar ons magazijn (die zorgen voor de verzending). Jij bent verantwoordelijk voor al het klantcontact. Denk hierbij aan vragen, bestellingen maar ook klachten en retouren. Het meeste contact is via e-mail en telefoon. Klanten komen met name uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Jij behandelt alles op een snelle en nette manier en zorgt dat alle klanten tevreden zijn. Maar dat is nog niet alles. Aangezien jij precies weet welke artikelen wel en welke niet goed online verkopen, bepaal jij ook mede mee welke nieuwe artikelen we online gaan zetten voor de nieuwe collecties. Je bedenkt leuke acties om klanten nog meer te binden en om de conversie te verhogen, waarbij je de marges niet uit het oog verliest. En je houdt natuurlijk de beschikbaarheid van de artikelen in de gaten.

Dat alles doe je met zoveel energie en enthousiasme dat klanten snel weer terugkomen en volledig op jouw expertise en service vertrouwen.

 

Het team
De huidige afdeling Sales Support bestaat nu uit 5 collega's. Met hen zal jij zeker een team vormen, maar binnen dat team ben jij wel de enige die de verantwoordelijkheid krijgt voor onze e-commerce klanten via de diverse online platforms. Maken we onze groei waar? Dan gaan we samen met jou een e-commerce team opbouwen.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Dit is jouw unieke kans om een nieuwe rol vorm te gaan geven binnen een bestaande organisatie. Jij kunt hier echt jouw toegevoegde waarde laten zien en zorgen voor een verdere groei van ons bedrijf. Wij gaan met steeds meer online platforms een samenwerking aan en het is aan jou om dat allemaal in goede banen te laten lopen en te zorgen dat wij in de B-to-C markt echt voet aan de grond krijgen. Het is een hele afwisselende en dynamische functie, die jou ongetwijfeld veel energie gaat opleveren!

 

Verder bieden wij:

 • De kans om onderdeel te worden van een mooi, groeiend en financieel gezond bedrijf
 • Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en kunde
 • Een fulltime dienstverband van 40 uur in de week
 • Een mooie werkplek op ons kantoor in Haarlem (met gezellige gezamenlijke lunches zodra dit weer kan)
 • De leukste en meest gedreven collega's die je maar kan bedenken
 • De mogelijkheid om te werken met schitterende producten van de merken Pip Studio en vtwonen

 

Wat breng je mee?
Dit betreft een nieuwe rol binnen onze organisatie. We zoeken dus iemand die het leuk vindt om dit vorm te gaan geven, iemand die energie krijgt van ondernemen. Zeker in het begin zal je voornamelijk operationeel bezig zijn, maar door de snelle groei is de verwachting dat deze rol steeds meer strategischer gaat worden. Je kan prima alleen werken, maar bent daarnaast ook een teamspeler.

Verder zoeken we iemand die goed gedijt in een dynamische omgeving en positie. Iemand die snel kan schakelen en niet snel het overzicht verliest. Communicatief ben je zeer vaardig en ben je een waardig gesprekspartner voor de directie en onze klanten. Logischerwijs ben je klant- en servicegericht, commercieel, accuraat en denk je in oplossingen. Kwaliteit is voor jou het belangrijkst. Je woont in Haarlem of omgeving.

 

Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op het gebied van e-commerce en bij voorkeur in een internationale omgeving
 • Goede kennis van Outlook, Word en Excel
 • Passie voor wonen en lifestyle

 

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben jij de Sales Support Specialist die wij zoeken? En word je helemaal enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog via de speciale sollicitatiebutton.  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Linda de Noronha op 06-81918364.

 

Wie zijn wij?
New Edition is een dynamisch bedrijf die met veel passie en plezier woon- en lifestyle producten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor de merken Pip Studio en vtwonen. Wij hebben ruime ervaring in deze branche en leveren inmiddels aan meer dan 40 landen wereldwijd. Wij hebben een open en informele werkomgeving waarin iedereen kan bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Onze bedrijfscultuur is samen te vatten als: klantgericht, ondernemend, resultaatgericht, commitment en respectvol. Nieuwsgierig naar meer?  Bekijk dan onze website.

Voor alle bureaus, acquisitie en het doormailen van cv's wordt niet op prijs gesteld!