Type functie

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving


Wat ga je doen?

Dit is een belangrijk sales hunter waarvoor je actief op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor deze internationale IT-outsourcing organisatie. Binnen de IT-dienstensector zal jij potentiële nieuwe klanten identificeren en strategieën ontwikkelen om deze bedrijven te benaderen. Jij doet alles op het gebied van het verwerven en beheren van strategische accountrelaties of een marktportfolio, een duidelijk begrip ontwikkelen van de behoeften van de klant en wensen met betrekking tot onderhoud, ontwikkeling, cloud- en moderniseringsservices voor een aangepaste en legacy-oplossingen. Dit doe jij door je sterke persoonlijkheid waarmee je jouw kansen en mogelijkheden kunt omzetten in concrete zaken. Je hebt een winnaarsmentaliteit, je bent zelfverzekerd en beschikt over een sterke overtuigingskracht. Veel bezig met beïnvloeden, netwerken en engageren op uitvoerend niveau, inclusief CMO, CKO, CIO / CTO, CFO en directeuren.

Wat wordt jou geboden?

* Vast salaris tot €130K
* Uncapped hoge Bonus (oplopend tot 3%) en nog jaarbonus van €25k
* Auto, veel vakantiedagen, flexibel werken en meer fijne secundaire voorwaarden
* Jong Wereldbedrijf met ontzettend veel mogelijkheden
* Vrijheid

Wat wordt er van jou verwacht?

* 10 jaar werkervaring in IT (IT-Outsourcing)
* Sterke kennis van de IT-outsourcingruimte en het concurrentielandschap (netwerk zeer welkom!)
* Hunters mentaliteit (veel MBK+ 250-500 bedrijven binnen halen)
* Sterk zakelijk en financieel inzicht om grootschalige complexe deals te structureren en servicemodules combineren tot een zinvolle totaaloplossing
* Pré is ervaring bij Accenture, Capgemini, etc

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een relatief jong wereldwijd bedrijf 15 jaar (waarvan 5 jaar in Europa) waar ze leverancier zijn van IT-services en -oplossingen, denk hierbij aan Data Analytics, ERP, Infrastructure Management, Data Security, Cloud en andere digitale oplossingen. In Nederland zitten ze nog met een relatief klein team en willen nu flink gaan uitbreiden hier. Sky is the Limit bij deze organisatie en jij kan dus een grote onderdeel zijn en worden binnen deze club. Dus ben je op zoek naar een relatief jonge club maar grote club met grote wereldwijde ambities? Reageer dan even op deze prachtige vacature.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop '' Solliciteren op deze vacature '' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Floris via floris.vanhall@samrecruitment.nl of via (020) 570 81 20. Ben je niet geïnteresseerd maar ken je de persoon voor deze vacature wel? Laat het ons dan weten, want we bieden in ruil daarvoor interessante beloningen aan. Bezoek onze website onder '' Vriend aanbevelen '' voor meer informatie

Locatie

Nederland

Contactpersoon

Floris van Hall

Managing Consultant
Gespecialiseerd in IT-professionals
0031 (0) 20570 8120
floris.vanhall@samrecruitment.nlOver het bedrijf

S
S
S
S

SAM Amsterdam

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

  • We beschikken over een ruime marktkennis.
  • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
  • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007