Salaris

€30k - €50k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving


Sales Engineer Procestechniek

Omschrijving

Wat ga je doen als Sales Engineer?

Je zult in deze functie als sales engineer verantwoordelijk zijn voor het creëren van new business. Daarnaast onderhoud je contact met klanten om ze te adviseren over technische oplossingen en je zal de nieuwe productie verkopen. Je zal voor de klant de beste oplossing bieden voor warmtewisseling- en fluid-flow systemen. Je gaat vanuit jouw passie voor sales en techniek aan de slag. Je gaat proactief te werk in de benadering van nieuwe klanten en zorgt voor een gepersonaliseerde opvolging van bestaande contacten.
Je zal een buitendienstfunctie uitoefenen waarbij je nationaal en internationaal de klanten zal bezoeken.

Wat wordt jou geboden?

Goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden met pensioenopbouw
Internationale klantcontact en reismogelijkheden
Een dynamische en uitdagende rol met doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat wordt er van jou verwacht?

MTS opleiding afgerond
Relevante werkervaring
Nederlands en Engels vloeiend sprekend

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een familiebedrijf (van generatie tot generatie) wat betekent dat alles hard voor de zaak is en als team opgelost wordt, in samenspraak van jouw mening dat gewaardeerd en actief naar gevraagd wordt. Er is daarnaast een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in combinatie van een technisch uitdagende omgeving.

Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Kevin Snaterse via (010) 754 2727 of mailen naar kevin.snaterse@lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

Locatie
Omgeving Amersfoort


Over het bedrijf

L
L
L
L

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013