Salaris

€2.5k - €3.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

6 dagen geleden

Beschrijving


Sales Engineer Advanced Materials

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer Advanced Materials ga je aan de slag bij een organisatie die gespecialiseerd is in het inkopen en verkopen van verschillende grondstoffen. Binnen het verkoopteam ben je verantwoordelijk voor het opmaken van offertes, calculaties maken, het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties. Vanuit de binnendienst krijg je de kans om door te groeien naar de buitendienst. Voor deze functie is het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met Chemie.

Wat wordt jou geboden?

Een salaris van 2500 t/m 3500 afhankelijk van werkervaring

* De mogelijkheid om te werken in een internationale omgeving
* Verschillende trainingen
* Doorgroeimogelijkheden
* Uitstekende secundaire voorwaarden

Wat wordt er van jou verwacht?

Minimaal een HBO diploma richting CE of Chemie

* Affiniteit met Chemie is een sterke pre
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een pre
* Minimaal 2 jaar werkervaring in chemische industrie
* Je bent een teamplayer, communicatief en gedreven.

Waar ga je werken?

Als Sales Engineer Advanced Materials ga je aan de slag bij een organisatie die gespecialiseerd is in het inkopen en verkopen van grondstoffen. De organisatie is internationaal actief en heeft wereldwijd meerdere vestigingen. Je krijgt intern verschillende trainingen en de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via (010) 754 2727 of mailen naar kevin.snaterse@lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

LMH Engineering | The recruitment engineers

Over het bedrijf

L
L
L
L

LMH Engineering

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013