Salaris

€2.5k - €3.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Yme Kuiper BV, een Europese befaamde speler in de voedingsmiddelenindustrie, is op zoek  naar een sales Coördinator. Het gaat om een fulltime baan (40 uur). De organisatie is gevestigd in Heerenveen, waarbij kantoor en de productie nauw met elkaar verbonden zijn. Als binnendienst/sales coördinator heb jij meerdere directe collega’s waar je veel klantgericht met elkaar samenwerkt.

Functie-informatie

Jij draagt proactief bij aan de in- en verkoop, gestuurd door business en klantanalyses. Je hebt een signalerende rol voor de afdeling sales, waarbij je de KPI’s analyseert, marktgegevens verzamelt, interpreteert en vertaalt naar relevante verkoop ondersteunende acties. Hierbij houd jij je ook bezig met het maken van offertes en het omzetten van offertes in verkoopcontracten. Daarnaast denk je mee met het te voeren in- en verkoopbeleid en beheer je jouw eigen klanten.

Wie zoeken wij?

Belangrijk is dat jij analytisch kunt denken, systematisch de hoofd- en bijzaken kunt scheiden en dit om kunt zetten tot relevante acties. Je bent klantgericht en kunt je verplaatsen in de wensen van de klant. Daarnaast:

 • Ben je besluitvaardig en durf je beslissingen te nemen;
 • Kun je planmatig werken en maakt systemen en processen snel eigen;
 • Ben je precies en zorgvuldig;
 • Heb je een relevante afgeronde HBO opleiding;
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engels taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Beheersing van de Duitse taal is een plus;
 • Heb je commercieel inzicht;
 • Ben je goed in het plannen en organiseren in de breedste zin;
 • Heb je een aantal jaar ervaring met ERP en rapportagesystemen.

Aanbod:

Een uitdagende en zelfstandige functie vol met mogelijkheden in een middelgrote onderneming die sterk internationaal georiënteerd is. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een bruto maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €2500,- en €3500,- op basis van een 40-urige werkweek.

Waar ga je werken?

Yme Kuiper BV is een dynamisch internationaal handels- en productiebedrijf in bakkerijgrondstoffen. Tot onze klantenkring behoren industriële bakkerijen en andere voedingsmiddelenproducenten. Onze klantenkring buiten Nederland groeit snel. In de afgelopen jaren is Yme Kuiper uitgegroeid tot een middelgrote importeur van krenten, rozijnen, zaden, noten en graanproducten. Ons bedrijf telt momenteel 50 medewerkers. Van oudsher staan kwaliteit, flexibiliteit en service aan de klanten hoog in ons vaandel. Binnen het bedrijf is een afdeling ingericht voor de verwerking van krenten en rozijnen en een afdeling voor de productie van mixen van zaden, noten en graanproducten. Daarnaast is er een productielijn voor het nareinigen van consumptiezaden. De bedrijfscultuur is open, informeel, professioneel en servicegericht.

 

Hoe kun je solliciteren?

 

Stuur je sollicitatie met CV vóór 28 februari 2021 via email: henk@ymekuiper.nl of per post (naar onderstaand adres).

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

 • Henk Kuiper (Commercieel directeur)
 • 0513 - 617013 / 06 - 51106139

Yme Kuiper BV

Business Park Friesland-West 13

8447 SL Heerenveen


Postadres:
Postbus 259

8440 AG Heerenveen