Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig kantoor nabij Heerhugowaard. Zij zijn werkzaam voor een MKB klantenkring waarbij dagelijks contact en verder kijken dan vandaag en morgen standaard is. Door verder te kijken en een brede dienstverlening aan te bieden waarbij adviesdiensten vooraan staan.

Functieomschrijving
Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een deel van de portefeuille van klanten waarvoor zij de salarissen verwerken. Het gaat hierbij om circa 100 klanten uit het MKB. Naast dat je voor deze klanten de gehele salarisadministratie verzorgt, denk je mee en adviseer je hen. Daarnaast verzorg je workshops en Webinars waarmee je paraat staat voor je klanten.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van je PDL en bij voorkeur VPS;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met het verzorgen van de salarisadministratie voor diverse klanten;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een teamspeler met een klantgerichte houding.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris is mede afhankelijk van kennis en ervaring. Indicatief ligt het salaris hier bij aanvang tussen de € 3.000,- en € 3.500,- met daarnaast aanvullende voorwaarden zoals de mogelijkheid om te blijven werken aan je persoonlijke vaardigheden.

Source: Rousch