Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een groeiend administratie- en belastingadvieskantoor met op dit moment 10 collega's. De sfeer / cultuur is te typeren als vriendelijk, laagdrempelig, geen overwerkcultuur en saamhorig. De klantenportefeuille bestaat uit ZZP'ers, middenbedrijf, internationale klant en ook enkele particulieren. Meer weten? Neem contact op!

Functieomschrijving
Weet jij naast een correcte en tijdige salarisverwerking ook klanten proactief te adviseren (bijvoorbeeld rondom wet- en regelgeving)? In deze functie ben je verantwoordelijk van A tot Z voor een deel van de klantenportefeuille. Samen met één andere collega bedien je alle salarisklanten van de organisatie. Door de focus te leggen op een gedeelte van de klanten (dus een eigen portefeuille) kan je klanten beter leren kennen en zodoende beter inspelen op de behoeften. Combineer dus in deze functie salarisverwerking, -advisering en klantcontact!

Functie-eisen

  • Je hebt recente ervaring opgedaan als allround salarisadministrateur binnen de accountancybranche;
  • Je bent in het bezit van PDL en beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je werkt nauwkeurig, bent proactief en communicatief;
  • Je zoekt een baan voor 32, 36 of 40 uur per week;
  • Je woont in de regio Arnhem - Apeldoorn - Zutphen.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur.

Arbeidsvoorwaarden
€ 2800 - € 3300

Source: Rousch