Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een administratie- en advieskantoor zijn wij ter vervanging op zoek naar een zelfstandig werkend salarisadministrateur, beschikbaar voor 3 of 4 dagen per week. De huidige salarisadministrateur gaat met pensioen en wil zijn werk en klantenportefeuille graag goed overdragen. Het betreft een informele platte organisatie, no nonsense, met in Amersfoort 12 medewerkers. Wil je meer over de functie en organisatie weten? Reageer!

Functieomschrijving

Als salarisadministrateur verzorg je hier voor MKB relaties de salarisadministratie van A tot Z. Een juiste loonrun is prioriteit nummer 1, daarnaast beantwoord je vragen over ziekte, pensioen, CAO vraagstukken, contracten etc. Ze werken hier met Exact Online.

Functie-eisen

Graag komen wij in contact met een salarisadministrateur met ruime ervaring op een accountantskantoor of administratiekantoor, die graag zelfstandig voor klanten werkt. De vacature is flexibel in te vullen, in 3 of 4 dagen.

Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur 

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisindicatie: € 3.200 - € 3.800 o.b.v. een fulltime dienstverband.

Source: Rousch