Robotica Engineer

LOT werving & selectie

Uden, NB

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2500 - €3500 / Per maand
FUNCTIETYPE
Uden, NB, NL
Fulltime
AANVULLENDE VERGOEDING
vakantiegeld, reiskosten vergoeding, bonusregeling
LOCATIE
Uden, NB
GEPLAATST
Vandaag

Voor mijn opdrachtgever, RESER Robot Technology in Uden, zoek ik ter uitbreiding van hun team meerdere Technicians voor de functie van Robotica Engineer (32-40 uur/wk, vaste baan).

 

Organisatie

RESER is een dynamisch en internationaal hi-tech bedrijf, gespecialiseerd in robot technologie. Focus ligt sinds de oprichting in 2004 met name op de halfgeleider industrie. Op dit moment werken er in Nederland zo’n 45 medewerkers aan projecten voor klanten in Azië, Amerika en Europa. Je komt te werken in een fijn team van collega’s met veel vrijheid in je werk en alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Functie

Gezien de sterke groei van dit mooie bedrijf zoek ik handige technische collega’s voor het reviseren, repareren en testen van robots. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring kun je op je eigen niveau aan de slag! Je bent mechanisch sterk en ervaring of minimaal interesse in elektronica en programmeren is een pré.

 

Op dit moment is de behoefte aan kandidaten met de nodige relevante werkervaring groot omdat er recent enkele junior engineers zijn gestart. Maar ook als je net klaar bent met jouw technische MBO of HBO opleiding nodig ik je van harte uit om te solliciteren! 

 

Wat vragen wij?

  • MBO / HBO werk- en denkniveau, richting werktuigbouwkunde, elektronica, mechatronica of autotechniek.
  • Je bent leergierig en je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Ervaring in de elektronica is niet vereist maar je hebt wel interesse om je hierin te verdiepen.
  • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken.

 

Wat bieden wij?

Vaste baan met veel vrijheid in je werk en ruimte voor eigen inbreng in een fijn en collegiaal team. Je krijgt volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Verder een goed salaris tussen de € 2500 en € 3500 afhankelijk van leeftijd en werkervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 snipperdagen en 13 ATV dagen, reiskosten vergoeding en een bonusregeling. Je komt te werken in een schone en prettige werkomgeving met fijne collega’s die als team de schouders eronder zet en successen samen viert met regelmatig een borrel of feestje.

 

Sollicitatie

De werving & selectie van collega’s voor RESER Robot Technology ligt exclusief bij LOT werving & selectie, je kunt dus voor al jouw vragen contact opnemen met Charlotte, telefoonnummer 06-30736397 (ook buiten kantoortijden). Natuurlijk kun je ook direct solliciteren op deze vacature van Robotica Engineer, graag zelfs! Stuur dan jouw cv naar charlotte@lotwervingenselectie.nl. 

Ben jij de geschikte kandidaat dan plan ik graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking en vertel ik je meer over deze mooie baan en over RESER Robot Technnology.

 

Over het bedrijf

LOT werving & selectie

BRANCHE
Electronics, Components, and Semiconductor Mfg