Relatiebeheerder Advieskantoor

Rousch

Hilversum, NH

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
Hilversum, NH, NL
LOCATIE
Hilversum, NH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een fiscaal advies en administratiekantoor te Hilversum. Al meer dan 20 jaar staan zijn klaar voor klanten uit binnen- en buitenland. Kwaliteit borgen zij door onder andere het NOB lidmaatschap. Als kantoor wat “bij de tijd” is kennen zijn flexibele werktijden om balans te houden met privé, werken zij nagenoeg volledig digitaal. Is er ruimte voor initiatief en in de communicatielijnen zijn kort en helder.

Functieomschrijving
Als relatiebeheerder bij dit kantoor ben je gericht op met name het financieel administratieve proces bij de klant om mee te beginnen. Doordat je in contact staat met de klanten weet je wat er speelt en wat zij belangrijk vinden. Hierin denk je mee en houd je zicht op de cijfers en blijft zo ook reëel naar je klant wat er wel of niet kan. Met een proactieve stijl verzorg je de administraties, jaarrekeningen en aangiften. Deze laatste worden door de fiscalisten voorzien van een review. In bespreking met je klant signaleer je verder behoeften.

Functie-eisen

Voor de rol van relatiebeheerder zien we graag dat je:

  • Beschikt over een aantal jaar recente werkervaring bij een administratie- accountants- of advieskantoor;
  • In het bezit bent van je Bachelor, bij voorkeur in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Graag in contact staat met klanten en actief meedenkt met de klant.
  • Je wilt ontwikkelen binnen het vak.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerder.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
Voor de rol van relatiebeheerder kennen zij een salaris dat ligt tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er goede aanvullende voorwaarden waaronder pensioenregeling, opleidingsbudget en een verzorgde lunch.

Over het bedrijf

Rousch