geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Maandagochtend begin jij de dag fris. Eerst zet je een plaatje (een echte LP) op in ons jazzcafé om vervolgens met een verse kop cappuccino achter je laptop te kruipen. Jij leest je mail om de prioriteiten van vandaag op een rij te zetten. Hierna heb jij je eerste interview van de dag met een afstudeerder Computer Science. Ze komt voor een traineeship bij een van jouw grootste klanten. Na een diepgaand gesprek van ruim een uur concludeer jij dat deze kandidaat geschikt kan zijn. Je schrijft een profiel en stelt de kandidaat voor aan je opdrachtgever. 

De telefoon gaat; de HR business partner van een grote Nederlandse bank belt je op, om je te vertellen dat jouw kandidaat door is naar de assessmentronde, tevens laatste selectieronde. Met dit goede nieuws bel jij de kandidaat en bereid je hem gelijk uitgebreid voor op de rollenspellen en geef je hem tips voor zijn pitch. 

De heerlijke geur van tosti's met gesmolten kaas komt je van beneden tegemoet. Lunchtijd! Een potje tafelvoetbal en bijkletsen met je collega's waarna je nog even een wandeling maakt in het gezellige Zeeheldenkwartier.

Na de lunch richt jij je op een andere uitdaging. Hoe enthousiasmeer je de afgestudeerden met een bèta achtergrond voor die consultancy rol die jij onder je hoede hebt? Je maakt een search aan op LinkedIn om dagelijks profielen te benaderen. Dit doe je op jouw eigenzinnige, inhoudelijke en vooral persoonlijke manier. Daarna verwerk je de binnengekomen sollicitaties via diverse kanalen en plan je gelijk een paar gesprekken met kandidaten in. 

Je rondt je dag af met het klaarleggen van het trainingsmateriaal voor de assessmenttraining voor de volgende dag aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Verdere dagelijkse werkzaamheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor een flink aantal vacatures van A tot Z.
  • Je bent continu op zoek naar jong talent en je vult onze talent pools.
  • Je treedt op als business partner naar onze klanten: jij adviseert en ondersteunt hen in hun zoektocht naar de juiste kandidaat voor de rol.
  • Je hebt contact met (potentiële) klanten en weet hen te enthousiasmeren over onze dienstverlening.
  • Je zet sollicitatieprocedures op een snelle en creatieve wijze op en weet daarbij ook gelijk de juiste recruitmentkanalen in te zetten.
  • Je onderhoudt contact met studie- en studentenverenigingen.
  • Je verzorgt inhoudelijke trainingen voor studenten om hen klaar te stomen voor de spannende 'jungle', die solliciteren heet. 
Bron: ImpressiveGreenApple