Salaris

€45k - €80k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving


Recruiter (Sales)

Wat ga jij doen als Recruiter?

Ben jij ambitieus en heb jij altijd al een eerste stap willen zetten in sales? Dan zoek ik jou! Als Recruiter bij LMH Engineering ga opzoek naar technische professionals die jij gaat plaatsen bij (technische) organisaties. Dit doe je door middel van koude en warme acquisitie, relatiebeheer, headhunten en heel veel onderhandelen. Anderzijds werf, interview, kwalificeer en selecteer jij de beste kandidaten en stel je deze voor aan jouw opdrachtgevers zodat zij uiteindelijk tot een deal komen. Je werkt dus als een echte ondernemer en bent verantwoordelijk voor je eigen markt! Hierbij staat snelheid, marktkennis, creativiteit en kwaliteit centraal. Je bent in het bezit van een vlotte babbel, een gezonde dosis lef, gedrevenheid en ambitie om het te maken. Om jouw succes te garanderen investeert LMH Engineering in een uitgebreid trainingsprogramma, waarbij jou de gelegenheid wordt geboden om je vaardigheden te ontwikkelen en jou op te leiden als Recruiter.

Wat wordt jou geboden als Recruiter?

Werken binnen een organisatie waarin je veel kunt leren en waar hard werken en plezier voorop staan. We bieden je een vast salaris met een uncapped bonus systeem en internationale doorgroeimogelijkheden én je komt te werken in een mooi kantoor midden in de pijp in Amsterdam!
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie
  • Een informele, prettige werksfeer
  • Een kans om jezelf op zowel persoonlijk als financieel niveau te ontplooien


Wat vragen wij van jou?

Wij verwachten dat je 110% geeft, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en dat sales echt jouw passie is! Daarnaast verwachten we een aantal standaard dingen van je:
  • Minimaal een afgerond HBO/WO diploma
  • Maximaal 4 jaar werkervaring na je studie; ervaring binnen sales of in de horeca is een pré
  • Woonachtig in Ammsterdam of bereid om te verhuizen
  • Doorzettingsvermogen
  • Resultaatgericht

Waar ga je werken?

LMH Engineering heeft met zes kantoren nu al een groot deel van Europa beslagen en dat terwijl LMH Engineering nog geen acht jaar geleden haar eerste kantoor opende! Door de specifieke focus op Electrical & Mechanical Engineers in de Machinebouw, Maritiem, Oil & Gas en Offshore sector is LMH Engineering één van de meest specialistische recruitment organisaties in Nederland, België, Wenen en Duitsland. Met al meerdere awards op zak; de prestigieuze FD Gazellen en High Growth Awards, zijn we een grote speler in de markt.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kimberly de Boer, Teamleader Corporate Recruitment, +31 20 570 8128 of kimberly.deboer@ambitiouspeople.com.

Is dit (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze vacature, mail de namen dan door naar recommend@ambitiouspeople.com en krijg een waardecheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!

Over het bedrijf

A
A
A
A

Ambitious People

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Binnen de Maritiem en Offshore focussen wij ons tevens op de engineers met een civiele achtergrond. Onze gedreven en gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan voor jou proactief op zoek naar de vacature die je op het lijf geschreven is. Ons motto is: ‘We care, we deliver, we succeed’.

Bij LMH Engineering kijken we verder dan je CV. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid en je carrière. Door onze persoonlijke begeleiding en specialisatie in Industrie, Maritiem en Oil & Gas bieden we je service op maat. Zodoende helpen we je niet aan een nieuwe baan, maar aan de volgende stap in je carrière!

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wij helpen jou bij het waarmaken van je ambities. LMH Engineering biedt jou een persoonlijke benadering, een hoog serviceniveau en een grote verscheidenheid aan vacatures. Je wordt persoonlijk begeleid door een team van Recruitment Consultants gespecialiseerd in een bepaalde niche binnen engineering. Zij hebben een breed netwerk en gaan proactief voor jou op zoek naar een functie die jou op het lijf geschreven is. Hierbij is niet alleen je werkervaring belangrijk, maar ook je persoonlijkheid. We handelen snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2013