Salaris

€2.5k - €3k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Waar ga je aan de slag - Where will you work

Al meer dan 20 jaar is CheckMark Labrecruitment gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van professionals in de chemie, biotech, food en farma. Vanuit de locaties Gouda (hoofdkantoor), Rotterdam, Amsterdam en Oss zijn 14 enthousiaste medewerkers dagelijks werkzaam voor aansprekende klanten binnen de chemie en life science. CheckMark is ondernemend, flexibel en innovatief. En dat is nodig, omdat de branche waarin CheckMark actief is, razendsnel verandert en daarmee steeds nieuwe mogelijkheden biedt. De werksfeer op kantoor is informeel en resultaatgericht, waarbij medewerkers volop ruimte krijgen om met de organisatie mee te denken.

Wat ga je doen - What will your job be

Het team binnen CheckMark dat zich voornamelijk op vacatures binnen de Food richt, heeft het druk en zoekt daarom een nieuwe collega.
Heb jij een afgeronde HAS (HBO) of WO opleiding in Voedingsmiddelentechnologie en wil je zelf iets anders dan hands-on werken in een laboratorium of testkeuken?
Word Recruiter Food! Gebruik je vakkennis, communicatieve én commerciële talenten om jouw vakgenoten te helpen bij de volgende stap in hun carrière.

Als Recruiter Food ben je bij ons elke dag met veel energie op zoek naar de juiste match. Met jouw food expertise kom je ons team verrijken met ervaring in deze branche. Hiernaast ga je ook kennismaken met de andere branches waarin CheckMark expertise heeft; je gaat namelijk ook werven voor onze relaties in de chemie, farma en biotech industrie.

 • Je bemiddelt kandidaten op allerlei vacatures, waaronder productontwikkelaars, laboranten, scientists, QA medewerkers en lab managers. Mensenkennis én gedegen inhoudelijke kennis van jouw vakgebied, Food is daarbij essentieel.
 • Je bent voor zowel klant, kandidaat als gedetacheerde medewerkers een gesprekspartner op niveau en adviseert vanuit jouw inhoudelijke en recruitment expertise.
 • Van begin tot eind ben je verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces: je zet online en offline wervingsacties op, interviewt kandidaten en  introduceert geschikte kandidaten bij onze opdrachtgevers.
 • Verder onderhoud je regelmatig contact met 'jouw' opdrachtgevers om te weten wat er speelt en zoek je nieuwe klanten voor de toppers die jij recent hebt gesproken.
 • Je vertegenwoordigt CheckMark op carrière-events en verzorgt workshops op o.a. mbo’s, hbo’s en universiteiten. Kortom je bent het visitekaartje van onze organisatie!

Wat vragen wij - What are we looking for

Je hebt een afgeronde HAS/HBO of WO opleiding in Voedingsmiddelentechnologie (Food Science) en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring.  
Ook starters met een goede motivatie nodigen we van harte uit om op deze functie te solliciteren.

 • Ervaring binnen recruitment, commercie of communicatie is een pré, maar niet vereist.
 • Een servicegerichte, proactieve én commerciële attitude is een vereiste.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Als persoon ben je goed georganiseerd, zeer communicatief en bewaart overzicht in een dynamische werkomgeving.
 • Omdat ons hoofdkantoor in Gouda is, woon je op redelijke reisafstand van Gouda. Hiernaast ben je in bezit van een rijbewijs B.

Graag ontvangen we, naast je CV, een motivatiebrief waarin je je ervaring toelicht én je motivatie om recruiter te worden!

Wat hebben we te bieden - What do we offer

 • Een fulltime dienstverband (40 uur/week) met een prima salaris, waarbij inschaling plaatsvindt op basis van ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, laptop, telefoon en lunch van de zaak.
 • Maar nog belangrijker: we bieden je een veelzijdige baan waarbij je de volle breedte van je talenten kunt benutten: Door jouw initiatief, persoonlijke inbreng, creativiteit en commitment bepaal je mede de koers en het succes van onze organisatie.

Wil je meer weten - More information

Neem voor meer informatie contact op met Na Rae de Jong: 088-0021123 of narae@checkmark.nl
Vacaturenummer: 6786