Functietype

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Locatie

Diemen, NH

functieomschrijving

Functieomschrijving

Succesvolle matches maken voor ABN AMRO, dat is jouw voornaamste doel! Als recruiter ga je vol focus aan de slag met de werving en selectie van nieuwe collega's. Hierbij werk je zo goed mogelijk samen met nieuwe collega's. Samen laat je keer op keer zien dat je de beste partner bent voor de klant én de kandidaat.

De profielen die jij als recruiter gaat invullen zijn gericht op klantenservice medewerkers in het Contact Center van ABN AMRO. De flexwerkers staan hier particulieren maar ook grote zakelijke klanten te woord. Vaak zijn dit studenten, die deze baan naast hun studie oppakken.

Binnen het team zijn wij op zoek naar twee recruiters. We zoeken één ervaren recruiter die ook coördinerende taken zal oppakken. Daarnaast hebben we ook plek voor een startende recruiter. 

 

jouw baan als recruiter

Samen met je collega recruiters ben je het eerste  aanspreekpunt voor kandidaten. Je helpt ze met vragen over vacatures en hun gesprekspartner tijdens het sollicitatiegesprek. Doordat je je volledig focust op de vacatures bij ABN AMRO, weet je precies wat er speelt. Hierover ben je dagelijks met je collega’s, maar ook regelmatig met de klant in gesprek.

Om de beste match te kunnen maken, zit je namelijk ook met regelmaat met verschillende managers aan tafel. Tijdens deze gesprekken achterhaal je wat ze nu echt zoeken. Waarin kun jij het verschil kunt maken? Daarnaast zet je jouw kennis van de arbeidsmarkt in om hen verder te adviseren. Zo helpen jullie elkaar verder!

Vervolgens is het aan jou de taak om kandidaten te werven en selecteren die het team van het Contact Center het best versterken! Het vraagt creativiteit om vacatures te voorzien. Je gaat daarom binnen en buiten je netwerk, offline en online proactief op zoek naar kandidaten. Je voert sollicitatiegesprekken en neemt eventuele assessments af en stelt je  kandidaten voor bij de klant. Jij bent dé gesprekspartner voor de vacature!

Kortom; je wordt  van a tot z verantwoordelijk voor het maken van de match en dat maakt je rol als recruiter zo leuk!

 

het team waarin je werkt

Je werklocatie is het hoofdkantoor van Randstad in Diemen, een fijne en inspirerende omgeving! Je werkt in een groot en ervaren team met recruiters en account specialisten. Gedurende de corona periode werk je vanuit huis, het contact met kandidaten gaat telefonisch of digitaal. 

 

dit bieden we jou

 • een fulltime, uitdagende baan waarin je kunt echt kunt bouwen aan de klantrelatie. De klant ziet jou als HR-sparringpartner, wat de samenwerking nog leuker maakt! 

 • ruim opleidingsaanbod en mooie doorgroeimogelijkheden binnen Randstad Groep Nederland;

 • bruto startsalaris tussen de €2.200,- en €2.800,- bruto per maand afhankelijk van je werkervaring;

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag;

 • laptop, telefoonabonnement en bijdrage om een smartphone aan te schaffen;

 • ruim maandelijks benefit budget. Je kiest zelf tussen hoe je dit besteed. Kies je voor vrije tijd, geld of spaar je voor een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding?

 • interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om twee keer per jaar een outperformance bonus te behalen

 

over jou

 • (Bijna) afgeronde hbo-opleiding;

 • Ervaring binnen recruitment en/of affiniteit met de bankensector is een pré;

 • Als persoon ben je positief, kritisch en denk je in mogelijkheden. Je bent proactief en communicatief sterk. Je durft vragen te stellen, verbetervoorstellen te doen en creatief te zijn. Zo zorg je voor een frisse blik en verandering;

 • Klantgericht: je weet het juiste gesprek te voeren met de klant. Je durft het ook bespreekbaar te maken als zaken even minder goed lopen dan verwacht. Je ziet daarin ook de commerciële kansen bij de klant;

 • Multitasker: je houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht;

 

werken bij Randstad

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als accountspecialist interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

Benieuwd wat voor vacatures er nog meer bij Randstad Groep open staan? Kijk dan zeker eens rond op www.werkenbijrandstad.nl of www.werkenbijtempoteam.nl

 

word jij onze nieuwe recruiter?

Kom je binnen onze organisatie verder ontwikkelen! Solliciteer direct via de button. Eerst nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met onze talent acquisitie specialist, Nicoline Laman Trip via 06-10738368 of via nicoline.laman.trip@randstadgroep.nl.


Over het bedrijf

Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment
Company Logo Randstad Corporate Recruitment

Randstad Corporate Recruitment

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

Meer dan 10000 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1960

Website

https://www.randstad.nl