Salaris

11 - 11 Per uur

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

De beste reachtruckchauffeur van Nederland? Dat ben jij! Jij rijdt namelijk reachtruck als de beste. Hoppa, de goederen haal jij zonder moeite uit de stellingen en in een flits zet jij ze weer terug. Smalle paden, grote hoogtes? Daar draai jij je handen niet voor om. En hoewel jij mega goed en snel bent, verlies jij de veiligheid niet uit het oog en zorgt er voor dat alle goederen veilig en onbeschadigd weggezet worden.

XPO is een bedrijf dat samen met zijn medewerkers het beste wil voor elkaar en voor de klant. En daarom zijn zij opzoek naar jou: De beste reachtruckchauffeur van Nederland! Want XPO Schiphol werkt met allerlei high-tech goederen en dat vereist net dat kleine beetje extra meer aandacht.

Wie ben je?

 • Je hebt 2 jaar recente ervaring als reachtruckchauffeur
 • Je bent fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en werkt structureel in de ochtendshift (6.00 tot 13.30 uur) of in de middagshift (14.30 tot 22.00 uur) of bent bereid dit af te wisselen.
 • Je kan super veilig en secuur de reachtruck besturen
 • Daarnaast ben je ook een kei in logistieke werkzaamheden zoals orderpicken, scannen, checken, packen etc
 • Je houdt er van om de dag met een high five af te sluiten omdat je samen met je team de targets van de dag hebt gehaald.

Wat krijg je?

 • Een loon van minimaal €11,41. Hoe meer ervaring, hoe hoger je loon op loopt. Dat is lekker!
 • Een lekkere toeslag van 25% tussen op 19.00 - 21.00 uur en 35% tussen 21.00 - 22.00 uur
 • Gratis parkeren voor de deur, wat een luxe!
 • De kans om echt allround getrained te worden, want ontwikkeling vinden ze hier belangrijk
 • Een reiskostenvergoeding van maximaal 4,95 per dag en vanaf 1 juli maximaal 6,60 per dag
 • De mogelijkheid om via Goodhabbitz diverse trainingen te volgen
 • Je bouwt natuurlijk ook vakantieuren, pensioen en vakantiebijslag op

Is dit de baan waar jij enthousiast over vertelt op feestjes? Check dan of je actuele cv op je account staat, Solliciteer dan heel snel via onderstaande rode knop! Heb je nog vragen? Mail dan: logistiek.industrie@tempo-team.nl of stuur een whatsapp naar 020 410 60 77. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969